Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güneş balık yükselen kova ay yay
Balık burçları biraz çekingendir. Acaba kendinizi bastırıyor olabilir misiniz? Arada aşk duygu varsa aslında tutkulu bir cinsel hayatınızın olması gerek acaba eşiniz arasında bir çekim arzu vs hissediyor musunuz?

Bence biz de böyle bi türüz. Bırakın dağınık kalsın. Ben şimdi öğrendim bu enerji türünü bi araştıracağım. Ama bir değişim yaşanacaksa kendiliğinden yaşanmalı diye düşünüyorum. Eğer seks kavramıyla bağlarınız koptuysa bir orta yol bulabilmek için destek alın tabi ki. Çünkü güzel bir şey.
Yine kendimi anlatayım biraz. Ben de cinsel mevzularla kafayı bozmak üzereydim. Aşırı çok seviyordum. Şimdi biz de tüp bebek yolundayız. Yaşım 29 ve ben de bu işlersen uzaklaşacağım gibi sanki. Ödevleşti gibi. Ve ben artık eskisi kadar arzulu değilim. 😐 Sizdeki duruma benzettim.
Ödev gibi olması beni yıprattı evet ama bak benim bu konuyu açmamda da var bir hayır sen ben gibi bilinçsizce kurban rolünde olma Allah yolunu açık etsin simdiden
Ama ben bebek sahibi olamamayi kadınlığımı reddettigim için n mi oldu diye düşünüyorum suan

Bende varsa nasıl var diye düşünecek olursam, bakımlı olmayı makyaj malzemelerini ve parfüm çok severim, takı çok severim

onun dışında giyim kuşam yok topuklu vs bende de çok yok rahat olacak

bence bu iş dantel işi vs değil ya başka bişey bence bu.
Takı hariç ben de severim kremlerdi kokulardı vs. Ben biraz minnoş değil de wamp kadınların seksi olduklarını düşünüyorum sanırım.

Ah evet acaba kocamdan mi hoşlanmıyorum dedim ama yok çok seviyorum ama başka erkeklerden de hoşlanmıyorum çekici gelmiyor. Acaba dedim kadınlardan mi hoslaniyorum valla denedim yok onlardan da hoslanmiyorum. Ben cinsellikten nefret ediyorum
Aseksüel olabilirsiniz

Sinsice yorumları okuyorum ve kendimi olumlama yöntemimi paylaşmak isterim. "yüce rabbim şahidim olsun ki ben kadınım". Bunu gün içinde birkaç kez tekrarlıyorum ben. Bu sayede bıyıklarımı alacak enerjim oluyor. Ara sıra da "denizler gökler şahit olsun ki kukum var" diyorum. Dişil enerji önemli sonuçta.

Ödev gibi olması beni yıprattı evet ama bak benim bu konuyu açmamda da var bir hayır sen ben gibi bilinçsizce kurban rolünde olma Allah yolunu açık etsin simdiden
Ama ben bebek sahibi olamamayi kadınlığımı reddettigim için n mi oldu diye düşünüyorum suan
Ne tedaviler oldunuz? Bu soruyu istemezseniz cevaplamayın lütfen. Her şey denendi olmadı da siz bir şeylere bağlamayı mı çözüm olarak gördünüz acaba.

Valla nasi yaptiriliyo hiç bi fikrim yok ama gözümde gece ormanda dolunay vakti aya sunak yapıp, adak adayan kadınlar canlandı, işte bunlar hep korku filmi
Ahahaaa yok artık daha eril bir düşünce sanki 😅 ben korkutucu değil de daha minnoş olmayı başarmak istiyorum

Sinsice yorumları okuyorum ve kendimi olumlama yöntemimi paylaşmak isterim. "yüce rabbim şahidim olsun ki ben kadınım". Bunu gün içinde birkaç kez tekrarlıyorum ben. Bu sayede bıyıklarımı alacak enerjim oluyor. Ara sıra da "denizler gökler şahit olsun ki kukum var" diyorum. Dişil enerji önemli sonuçta.
images

Gerçekten gün içinde aklınıza geliyor mu 😳 süper gerçekten

Gerçekten gün içinde aklınıza geliyor mu 😳 süper gerçekten

Tabi ki özellikle eşimle konuşurken aklıma geliyor kadın olduğum. Mesela tartışıyoruz bir konuda. Tam "sana ne yapraaam sana ne" diye çemkirirken yoo diyorum kendime, yoo sen bir kadınsın bunu unutma. Hemen kendimi düzeltip "memem var benim" diyorum. Sonrası seks zaten.

Tabi ki özellikle eşimle konuşurken aklıma geliyor kadın olduğum. Mesela tartışıyoruz bir konuda. Tam "sana ne yapraaam sana ne" diye çemkirirken yoo diyorum kendime, yoo sen bir kadınsın bunu unutma. Hemen kendimi düzeltip "memem var benim" diyorum. Sonrası seks zaten.

images

Memem var deyip onu hatırlatmak istememem aslında problemim bunu asamiyorum kaçmak iç n uğraşıyorum her şekilde🙄

Sevgili konu sahibi ben az o videolardan izleyeceğim. Sonra belki gelir yazarım. Şimdi bi bulandı benim de kafam. Ama enerjicilerdense bir psikologla görüşmenizi dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X