eşim övmüyor demişsiniz, motivasyon eksikliğiniz büyük ölçüde bu yüzden olabilir. mutlu ilişkisi olan kadın ayrı ışıldıyor gerçekten.
zamanla insanın yüzü oturur çökmeye başlar, gençliğin verdiği dolgunluk gider. ben de aynısını yaşıyorum şu an. beğenmediğiniz, sizi mutsuz hissettiren bir bölge varsa maddiyatınız da varsa boşuna kendinizi üzmeyin, aynada ne görmek istiyorsanız onu yapın bence. estetik doğru ve abartısız yapılırsa çok iyi hissetirebilir.
auranızın yüksek olmadığını düşünüyorsanız yüksekmiş gibi davranmaya çalışarak başlayın. belki kendinizi bu şekilde motive edebilirsiniz.
evdeyken de hafif makyaj saç şekillendirme yapabilirsiniz, ben dışarı çıkmasam bile bunlar beni çok iyi hissettiriyor. ben evdeyken hep eski eşyalarımı giyerdim ev kıyafetlerim ayrıydı ama beni kötü hissettirmeye başladılar, çok paspal hissettim. artık dışarıda giydiklerimi de evde giyiyorum, evde giymek için kıyafet alıyorum.
bunun gibi küçük detayları hallederek başlarsanız gerisi gelir.
+benim lisede bile kazayaklarım vardı, annem ve babamda olanın aynısı, genetik olarak kaçamadım. küçük şehirdeyim, botoks piyasası da yok ya da ben bulamadım. çok güleç insanımdır kendi esprilerime bile kahkahayla gülerim, kazayaklarım gülmesem bile gölgesi orada durur musibet gibi. ben de buna takığım mesela 40 yaşında olup kazayağı olmayan insanlar var. cildim de güzel değildir hep gözenekli, annemin de cildi güzel değildir. o kadar bakım yaparım güneş kremine bulanırım sonuç hep aynı. renkli göz hiç sevmem ama gözüm yeşil. fotoğraf düzenlerken gözlerimi hep koyulaştırırım. türkiyede o kadar bulunan göz bana nasıl gelmez buna da ayrı sinir olurum
inanın herkesin kendinde nefret ettiği noktalar var. bunlardan nefret etsem de özgüvenimi düşürecek güce sahip değiller.