arkadaşlar 1 haftadır diş ağrısıyla uğraşıyorum. çok kötü çürümüş. bebeğimi emzirdiğim içinde çektiremiyorum. yapılan anestezinin bebeğe sütten geçtiğini duydum. ama artık dayanamıyorumda... ne yapacam ben yaaa... şuan nasıl ağrıyor anlatamam:bbo::enbuyukkk:
ben bi programda gebelikte ve emzirme döneminde rahatlıkla diş hekimine gidilebileceğini duydum.uzman hertürlü diş tedavisini yaptırabilirsiniz diyordu.bence git diş hekimine.çürük ağrısı çok kötü.bende diş temizliği ve genel bakım için gidicem.bende de var sanırım çürük.doktor daha ayrıntılı bilgi verir emzirme ve dişle ilgili.
canım gebelikte ilk 3 son 3 ay gidilmiyor onun haricinde her zamn emzirirken bile gidebiirsin
benim gebe kalmadan önce 20lik dişim çıkmaya başlamıştı gebelikte çekmedik çünkü 20lik diş ne olacağı belli olmaz belki büyük bir operasyon gerekir diye doğum sonrasına bıraktık hem iyice çıkmış oldu yoksa gömülü diş çekimeri biraz zor bebişimiz 2 aylıkken eşim çekti yer olmadığı için o dişe. çokta kolay oldu 2 sn sürdü çok şükür
çürük dişlerinizi çektirmeyin dolgu veya kanal tedavisi yaptırın gidenin yerine yenisi gelmiyor. gelse bile (protez-kaplama) gelen gideni aratıyor:sm_confused:
arkadaşlar 1 haftadır diş ağrısıyla uğraşıyorum. çok kötü çürümüş. bebeğimi emzirdiğim içinde çektiremiyorum. yapılan anestezinin bebeğe sütten geçtiğini duydum. ama artık dayanamıyorumda... ne yapacam ben yaaa... şuan nasıl ağrıyor anlatamam:bbo::enbuyukkk: