• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

disim

22 yasindaym. Kokuylen gitti kirildi. Civili dismi yaptirmam lzm. Ondanda korkuyorm kemiye kadar yerlestiriyorlarmis civiyi. Onun fiyati kac bilen varmi civili disin?

Gecmis olsun acilen dis doktoruna gidin yoksa acisi cok olur korkutmak istemem ama yüzün gözün siser dis etin iltihaplar ve yara olur yüzden doktora git.

çok geçmiş olsun.

hemen bir doktora git.maddi durumunuz iyiyse araştır işinde uzman iyi bir diş doktoruna git canım.

artık tıp ilerledi neler neler yapıyorlar.gerçek dişten farkı olmaz.

22 yasindaym. Kokuylen gitti kirildi. Civili dismi yaptirmam lzm. Ondanda korkuyorm kemiye kadar yerlestiriyorlarmis civiyi. Onun fiyati kac bilen varmi civili disin?

lütfen erteleme dişçiye git
ben erteledim ve yüzüm gözüm şişti
o kadar agrı cektim
koltuğa oturunca ne agrı varmıs ne sızı
diş hekimleri cidden melek gibi sakın erteleme hemen git
bende yarın gene gidicem bu arada

Gecmis olsun acilen dis doktoruna gidin yoksa acisi cok olur korkutmak istemem ama yüzün gözün siser dis etin iltihaplar ve yara olur yüzden doktora git.

lütfen erteleme dişçiye git
ben erteledim ve yüzüm gözüm şişti
o kadar agrı cektim
koltuğa oturunca ne agrı varmıs ne sızı
diş hekimleri cidden melek gibi sakın erteleme hemen git
bende yarın gene gidicem bu arada

Gitmeye dusunuyorum yurt disinda kaliyorum yeni dis yapilmasi icinde 1600 euro tutar diye okudm netten cok pahali moralmde bozuldu. Sizde mi yaptirdiniz disi yoksa bosluktami disiniz

Dişçiye gideceksin ne yapacaksın?

Bazen cidden enteresan konular açıyorsunuz yahu...

İmplant diş yaptırmak zorunda değilsin ayrıca, köprü de yapılabilir.

kurtarılacak ufacık biryerde kalsa kanal tedavisi uygulayıp,dolgu yapılıyor eskisi gibi en ufak bir zararda dişi çekmiyorlar,kurtarmanın çaresini arıyorlar.benimde kırldı bir tanesi kanal tedavisiyle kurtarmaya çalışıyorlar.bir tane daha önceden kırılmıştı gitmemiştim sinüs duvarına kadar gitmiş ameliyatla ancak alabildiler.iltihap olmadan biran önce yaptırmanızda fayda var.ihmale gelmiyor diş,geçte olsa ben farkettim..çok geçmiş olsun..

kizlarrrr kirilan dis tamamen cikti :(
depresiyona girmistim resmen...disciye gittim sonra gec olsa bile. oda sasirdi gencsin daha diger dislerin cok saglikli fln ddi..

benim daha parca parca ana dislerim duruomus... eski discimin cahiliyi onun yuzundende disim gitttiii :((.

civili dis taktirdim amaaaa cokta memnun kaldimm.. ama bisuru para verdim :( 700 euroo neler yapamazdim alis veris fln :(

gittiginiz disciyi iyi secin !!!!!

Back
X