- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
Hanımlar öncelikle tüm TÜRK - İSLAM aleminin RAMAZAN BAYRAMI mübarek olsun ben bir aydır dişim yüzünden çok acı çekiyordum diş hekimini aradığımızda sekreteri sadece bayramdan sonra yerlerinin olduğunu söyledi sabrettim bekledim ama bayramın ilk günü bir uyandım ki dişim yani sol yanagim davul gibi şişmiş dislerimi fircalasamda gecmedi akşama nişanlım ve ailesi bayramlasmaya geleceklerdi çok kötü canım yanıyordu yine sabrettim bayramın ikinci günü oldu aynaya bir baktım daha kötü olmuş sol yanagim ve gözüm çok kötü dahada şişmiş gözüm resmen kaybolmuş gibiydi sabah yüzümü yıkarken gözümün köşesini bulupta yikamakta zorlandım ve yaylaya gitmemiz gerekiyordu aynaya baktıkça morelim dahada bozulup ağlıyordum devlet hastanesinin aciline gittik bana çok afedersiniz kalçadan iğne yaptılar largopen ve etolfort ictigimi söyledimdevam et dedi çıktık yaylaya gittik aksama kadar yaylada oranın doğal sularını içtik şelaleler e gittik yüzümün gözümün sisigi komple indi hiç birşey kalmamıştı akşam tekrar uyudum bu sabah bir baktım ki yine gözümü açmakta zorlanıyorum gözüm ve yanagim şişmiş yayla suyunu içmeye devam ettim hapları da sabah akşam içtim şimdi yine sisligi azaldı gözümün indi yasağının biraz kaldı ya yarın sabah yine aynı olursa korkusu var lütfen yardımcı olur musunuz 11 temmuz pazartesi doktor randevum var o zamana kadar ne yapabilirim