Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Disimiz cikmissss yasasinnn

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
dert degil bu sadece mutluluk cok sukur9da yatrdim kizimi uykusu iyidir sabaha kadar uyanmaz ama gece 1 gibi emzigi atip elinu ağzına goturmeye basladi ki bunu hep yapar bende emzigi agzinda tutarim kisa sure geri dalar uykuya...bugun öyle olmadi ama..uyumadi bi türlü. Biraktim yatakta aglamadi da elleri agzindaydi surekli ama acikcasi herzaman yaptigi icin yadirgamadim..oyalanmak icin yapiyo diye düşündüm. Aldm yanima cizgi film actim gozler faltasi gibi uyucak goz yokkk.tani bende uyumadim ates yok baktim.mama verdim belki uyur diye mamadan sonra huysuzlanmaya basladi emzigi atip 3parmagini agzina sokuyo ama nasil agliyo ki kolay kolay oyle aglamaz icli icli..icim gitti napcami sasirdim.isigi actim agri kesici ve ates dusurucu bitkisel kucucuk toplarimiz var almanyadan annem getirdi onlari agzina aticaktim ki alt tarafta minicik bi beyazlik gordum elimi surdum Allahımmmmm kuzum diş cikariyomusss istem disi aglamaya basladim konustum onunla artik sende bizim gibi yiyebilceksin bak Allah sana da diş verdi vs...ilac etki edene kadar konustum kucagmda salladm smdide uyudu sukur...mutlulugumu paylasmak istedim okuyanlara teşekkür ediyorum heyecanimi paylasmak istedim

Kücücük bebege televizyon izletmeyin,gereksiz agri kesici ates düsürücü ilaç kullanmayın ,belirli bir hastaligi yok ise atesten korkmayin

Disinizde hayirli olsun :)
Bitkisel kucucuk toplar bunlar sancilandiginda vs veriyorum...tv değil ama rabletten masal ninni vs bunlarla uyuyo yada yanip sonen mat sakinleştirici isiklar..teşekkür ederizzzz

1) bu dert değil
2) televizyonun zararlarını araştırın lütfen( hepimiz izleyerek büyüdük diye kendine avutan gruptansanız yapacak bişey yok)
3) televizyon açmak yerine açın kitap okuyun ona.. Sizden televizyon izlemeyi değil kitap okumayı öğrensin.
4) her ağlamada ilaca yüklenmeyin lütfen,yazıktır..
Sağlıkla büyütün yavrunuzu..

Gule gule kullansin annesi:)
Herkesin soyledigini maalesef soyleyecegim gorsel bisey izlemek icin cok minik ve lutfen lutfen bitkisel olsa bile ilaca basvurmayin. Zaten butun ilaclar bitkilerden yapiliyor. Minicik o daha annesi. Hayirli olsun disiniz:)

Ilk dişi diyorsunuz tablet izlemek diyorsunuz kaç aylık

Zira bizim ilk dişimiz çıktığında oğlum daha oturmuyordu nasıl bir şey izlesin

Sadece dönencesi vardı

Güle güle kullansın da ağlamanız vs baba biraz duygularınızı uçlarda yaşıyorsunuz gibi geldi yani sadece dişi çıkmış hepimiz gibi

Ilac icirmeyin vs diyorlar ama o anki cocukdaki huysuzlugu bilmiyor herhalde onlar.cocugun agrisi varki huysuzlaniyor.disten dolayi ayes cikti diye verme onun atesi 37.5 olur en fazla gerek yok.ama cok cok huysuzlandiginda arada bir ver bende verirdim cocukda rahatliyor ve rahat uyku uyuyabiliyor.
Tablet tlf uzak tut canim.benim kizim 20 aylik su aralar alismaya baslar gibi oluyor aman uzak tut alistirma kizimdanda uzak tutmaya calisiyorum.
Gozunuz aydin.

Hayırlı olsun canım çok tatlı anlatmışsın ama tablet için küçük değil mi henüz ilk diş kaç aylık bebişin?
Bizim son 4 diş kaldı artık büyüdük sayılır...

Çok tatlısınız ya Allah sağlıkla büyütsün .
Valla yüzümü güldürdünüz sabah sabah :)
Bir de önden 2 diş çıkınca çok tatlı oluyorlar

Tipe bak ,yerim

Donenceyi dusunun isiklar hayvanlar sadeve tabletten aciyorum aynisini...cizgi film aciyorum ama izlemiyo sesli dinliyo tepki veriyo ve kisa sure once sorun vardi gozlerinde kızımın. Ara ara masal izletmemin faydasini gordum tembel sinirler harekete gecti ve artik goz temasimiz var cok sukur

Kolay kolay aglamayan bi cocuk birden gecenin 5inde icli icli aglamaya baslarsa napardiniz???? Ve o ilaclardan sonra sukur uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…