canim gecmis olsun.bencede hemen bir dis druna git.gitmezsen senin icin daha kötü olabilir.enfeksiyon falan yapar Allah korusun bebege gecer.zaten drlar öneriyor gitmeni.hormonlardan dolayi disetleri ve disler hasar görüyor.sen druna sor ve discine git.benimde disim fenaydi sag tarafimla yemek yiyemiyordum,sanirim dolgum hava aliyordu.carsamba gittim.eski dolgumu cikardi ve gecici dolgu yapti.cünkü dis etim bayagi zedelenmis,kanama da yapiyordu.iyilessin haftaya gel dedi.bence sende hic ihmal etme.ya kızlar benim dişim çok ağrıyo senağlama
bu ağrı beni öldürücekk.. mafoldumben
daha doğumuma 19 hafta var
bu ağrı 19 hafta çekilir mi yaa mafoldumben
doğumumu yapayım hemen bir diş hekimine qidicem..
ama biliorum ki şimdi qitsem bir şey yapamıcaklar senağlama
sizin dişiniz ağrıdığı zaman ne yapıyosunuzsenağlama
ya kızlar benim dişim çok ağrıyo senağlama
bu ağrı beni öldürücekk.. mafoldumben
daha doğumuma 19 hafta var
bu ağrı 19 hafta çekilir mi yaa mafoldumben
doğumumu yapayım hemen bir diş hekimine qidicem..
ama biliorum ki şimdi qitsem bir şey yapamıcaklar senağlama
sizin dişiniz ağrıdığı zaman ne yapıyosunuzsenağlama
öncelikle geçmiş olsun tatlım ben diş hekimiyim bebeğin dişlerden kalsiyum alması die birşey söz konusu değildir ağrı varsa ya çürük vardır yada diş eti kaynaklıdır bazen gözle görülmeyen arayüz çürükleri vardır hamileliğin her döneminde diş ttedavisi yapılabilir uygun anestezik madde kullanılır hiç korkma bu ağrıyıda çekme ben doğuma çok yakın bi hastanın diişini bile çekmiştim kadın nerdeyse doğum çantasıyla gezecek haldeydi bu keyifli dönem kabusa dönüşmesin geçmiş olsu tekrar yardımcı olabileceğim bişi varsa yazarsın
Bende de var öyle diş ortası boş bazen yemek yerken çok ağrıyor şuanda hamile kaldım ağrıyacak diye çok korkuyorum
siz istanbulun neresindesiniz ben anadoluyakasındayım
arkadaşlar diş ağrısının kalsiyum eksikliğiyle alakası yokturrrrrrr kesinlikle uydurma bilgi ağrı varsa çürüktendir hamilelikte hormonların etkisiyle diş eti hassaslaşır o kadar. Problemlerin bu döneme denk gelmesinin nedeni bulantılar sebebiyle mide asidnin ağza gelmesi sık beslenme ve eksik fırçalamadır
bende anadolu yakasında çalışıyorum cnm bence ağrı sızı yapmadan gidip temizletmelisin
peki ne yapmamı önerirsiniz.doktrm bana yumuşak fırça kullan ve günde sadece 1 defa fırçala dedi.bulantım yok.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?