Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi dişimz ne zamn çıkacakk

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bizde de diş miş yok.Benim merak ettiğim konu, herkesin bahsettiği bi kabarma olayı var ya, o kabarma ağız içine doğru mu yoksa dudağa doğru yani dış tarafta mı olacak veyahut dişin çıkması gereken yüzeyde mi olacak? Kabarmanın yerini tam tarif edebilir misiniz... 2,5 aylıktan beri salya akıtıyor, sürekli acı acı kaşınıyor ama aylardır beklenen diş gelmedi. ılk bebeim olduğu için anlamıyorum da kabardımı kabarmadı mı?? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
canım dış tarafta bombe oluyor ..böyle 2 dişin yeri...
sonra üstü kabarıyor daha sonra üstü beyazlıyor..
sonrda yine üste bir bakıyorsun o beyazlığın içinde bir şeffaflık görnüyor
işde o gelecek olan diş..o şeffeflığı gördüğünde her an tık tık sesini duyabilirsin...

anlatabildim mi????????
 
hımmm ağzın iç tarafında değil dış tarafında olucak kabarma... anladım.. Bizde yakın zamanda çıkacak diş miş yok o zaman...Çok teşekkür ederim şekerim çok güzel anlattın.
 
rica ederim canım..ama damak oluşmaya başıyor..
yani iki dişin çıkacağı yer kalınlaşıyor...
 
bizmde ilk dişimiz 8 aylıkken geldi.. yaşına gircek başak gelen giden yok.. ama huysuz iştahsız eli ağzında kuşaojdan.. bir çıksada rahat etse kuzum:(
 
Back
X