Prensesss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2014 595 9 118 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #1 Arkadaşlar öndeki dişlerimin alt kısmı tırtık tırtık dümdüz değil yani törpü diye bir şey duydum deneyen ve fiyatını bilen var mı acaba??
Arkadaşlar öndeki dişlerimin alt kısmı tırtık tırtık dümdüz değil yani törpü diye bir şey duydum deneyen ve fiyatını bilen var mı acaba??
medusaa Nirvana Kayıtlı Üye 19 Aralık 2007 2.118 3.458 658 İstanbul 30 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #2 AysenurFevzi .!.: Arkadaşlar öndeki dişlerimin alt kısmı tırtık tırtık dümdüz değil yani törpü diye bir şey duydum deneyen ve fiyatını bilen var mı acaba?? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var,bende duydum törpüyü ama hassasiyet yapıyormuşhaftayada dişçiye gitcem zaten sormayı planlıyorum,sanada bilgi veririm.
AysenurFevzi .!.: Arkadaşlar öndeki dişlerimin alt kısmı tırtık tırtık dümdüz değil yani törpü diye bir şey duydum deneyen ve fiyatını bilen var mı acaba?? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var,bende duydum törpüyü ama hassasiyet yapıyormuşhaftayada dişçiye gitcem zaten sormayı planlıyorum,sanada bilgi veririm.
Prensesss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2014 595 9 118 30 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #3 medusaa .!.: Aynı sorun bendede var,bende duydum törpüyü ama hassasiyet yapıyormuşhaftayada dişçiye gitcem zaten sormayı planlıyorum,sanada bilgi veririm. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim..
medusaa .!.: Aynı sorun bendede var,bende duydum törpüyü ama hassasiyet yapıyormuşhaftayada dişçiye gitcem zaten sormayı planlıyorum,sanada bilgi veririm. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim..
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 1.919 405 198 35 22 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #4 Benim de üst ön dişlerimde kırılmalar var, ben de istiyorum törpületmeyi. fiyatlar konusunda beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Benim de üst ön dişlerimde kırılmalar var, ben de istiyorum törpületmeyi. fiyatlar konusunda beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
claudiaa Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 4 0 16 İstanbul 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #5 fiyat konusunu bilemeyecegim de cok basit bir islem oldugunu biliyorum benim tellerim bu gun cikti doktorum 2 dakikada tirtiklari da torpuledi tamamen kaybolmadilar ama goze de batmiyorlar Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
fiyat konusunu bilemeyecegim de cok basit bir islem oldugunu biliyorum benim tellerim bu gun cikti doktorum 2 dakikada tirtiklari da torpuledi tamamen kaybolmadilar ama goze de batmiyorlar Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü