E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Ben ne olursa olsun diş hekimine giderim valla..şutarafagitti
Evde ne yaparsanız yapın acısı dinmiyor. Hatta sarmısak ya rakı koyunca daha kötü apse yapıyor. Daha çok uğraştırıyor.:çok üzgünüm:
Sana da tavsiyem hemen diş hekimine git.
Çok geçmiş olsun. Diş ağrısını bilirim,ihmale gelmez.:teselli:
bende Rakı basardım dişimejeyyarjeyyar
gitmicemkiz bize ne soruyorsun biz gitme desek gitmicek misin ayol sende he :))
ya ben giderdim vallaha cekilmez dis agrisi ben agladim bile oldu dis agrisindan dolayi
meraba gülsemin dişinde ağrıyormuş kusura bakma ama bişey sormak istiyorum şu altta dans eden kızları nereden buluyorsunuz ben yeniyimde
diş ağrısı hiç bi ağrıya benzemiyo(doğumu bilmiyorum)
rakı sarımsak kökten çözümmü
değil
her ağrıdığında rakıya koşarsak alkolik oluruzz demi:roflol:
şaka bi yana mutlaka gitmelisin canım
geçmiş olsun
SANKİ BUNU BEN YAZMIŞIMYUKARDA YAZILANIN AYNISIYIIM AYNISI NORMALDE HASTANEDEN İĞNEDEN KORKAN NEFRET EDEN BEN BİR KERESİNDE DİŞİM O KADAR ÇOK AĞIRMIŞTIKİ SABAHIN KÖRÜNDE AĞLAYA AĞLAYA TIRIM TIRIM DİŞ DOKTORU ARAMIŞTIM:kafamçokkarıştı WALLA İNANILMAZ DERECEDE DİŞ AĞRIM OLURSA GİDİYORUM İŞTE YOKSAA ÇOK KORKUYORUMM ÇOKKK:kafamçokkarıştı
[FONT=""]korkma git derim:a015: 3kez diş çektirdim buda yetmezmiş gibi 1dolgu ve diş esttetiyi yaptırdım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı delimiymişim acaba niye yaptırmışım onca şeyiklava: ama sen git acıyı çekmektense :1hug:[/FONT]
anacım korkunun ecele faydası yok:a015: eninde sonunda gitcen :icecream:
gulsemıncım cok gecmıs olsun canım ama bu korkunu yenmeye bak annemınde hastane fobısı var
ben dünya tatlısı diş hekimimi sayesinde iğne korkusunu aştım artık ufacık sorun olsa dişimde hemen gidiyorum çok hafif bir eli var sinek sokması kadar bile hissetmiyorum iğneyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?