disko topu we çakar disko ışıkLarı ..yardım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi heLp_me
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

heLp_me

Ziyaretçi
Odamı bi nevi kücük disko yapmak istiyorum :) disko topu we cakar ışıkLar aLmak istiyorum yaLnız nerden aLmaLı hic bi fikrim yok ? bu konuda yardımcı oLabiLcek oLan warmı :( weya disko efektLeri neLer oLabiLir? napmaLı ne etmeLi .. yardımLarınızı bekLiorum...

Ben geçen hafta Eminönü'nden bir tane aldım hatta 15TL. Ancak anladığım kadarıyla bazılarının üstündekiler gerçek ayna (pahalı olanlar) bazıları ise plastik. Daha deneme fırsatım olmadı ama okuduğum kadarıyla yanına bir ışık kaynağı daha koymak lazım. Bir başka rivayete göre de gün ışı da topun ışık saçması için yeterli oluyormuş :)

Deneme yapıp en kısa sürede izlenimlerimi aktarıcam...

Bir de bunların motorluları var yani dönenleri sanırım onlar çok daha pahalıdır ama daha güzeldir...

Modaya gıden yolunuzerınde dukkanlarda var anadolu yakasında

Odamı bi nevi kücük disko yapmak istiyorum :) disko topu we cakar ışıkLar aLmak istiyorum yaLnız nerden aLmaLı hic bi fikrim yok ? bu konuda yardımcı oLabiLcek oLan warmı :( weya disko efektLeri neLer oLabiLir? napmaLı ne etmeLi .. yardımLarınızı bekLiorum...

Maalesef yanına ışık kaynağı koymak falan hiçbişey değiştirmedi. Öyle filmlerdeki gibi asla olmadı :( Bende şu an makyaj masasının üstüne süs olarak koydum, öööle duruyor ve tabi ucuz bir şey olduğu için tüy döker gibi aynalarını dökmeye başladı :oklava:

taksim atlas pasajındaki retro'dan alabilirsin. Ben aldım gayette güzel =) ama pek ucuz bişi değil.

internetten kolayca temin edebilirsin, motorluları da 75 lira civarı

Back
X