- 8 Ekim 2023
- 18
- 7
- 6
- 26
- Konu Sahibi masalcadisi
-
En son benim evimde eğlenmiştik ve gayet samimi şekilde vedalaştık hepsi ikişerli gruplar halindeydi sanirim önceden öyle planladılar.Farklı bir arkadaş grubu yapın. Üzücü ve hatta kırıcı bir durum farkında olmadan aralarından biri ile ters düşmüş olabilir misiniz? Eğer öyle bir durum yoksa yaptıkları davranış çok saçma
Nasıl arkadaş edinebilirim zaten bu konuda problem yasiyorum iş yerimde yaşıtım yok bir ilçedeyim fazla imkan yokBaşka arkadaşlar edinseniz mesela
Hiç bir fikrim yok. Sadece sıkıcı olduğumu düşünmeye başladımSizce neden sizi aralarına almıyorlar?
Oturduğunuz çevrede komşu,komsu kızı gibi birileri de olabilirNasıl arkadaş edinebilirim zaten bu konuda problem yasiyorum iş yerimde yaşıtım yok bir ilçedeyim fazla imkan yok
Benimde kafamda bir çok soru varİncinmissin belli.
Ama tek taraflı düşünmek ve yorum yapmak ta istemiyorum.
neden seni aralarına almıyorlar , sebeb nedir ? Sıkıntı nerede .. Vs.
kafamda deli sorular.
HayırBjsey olmus muydu aranizda ?
Umarım bulabilirim bu konuda yetersizim sanırımOturduğunuz çevrede komşu,komsu kızı gibi birileri de olabilir
Şaşırtıcı. Yani bana mantıklı gelmiyor bu. Bence var bilemediğiniz bir şeyler. Neden sizle değil de diğer hepsiyle samimiler. Hepsi mi size karşı soğuk ve sıkıcı hisseder? Kıskanıyor olabilirler mi? Madd manevi güzellik yaş vs?Hiç bir fikrim yok. Sadece sıkıcı olduğumu düşünmeye başladım
Aynen öyle var bazı insanlarda herşeyi bı abartıp suyunu çıkarma olayı en samimi biziz en iyi anlaşan biziz sonra bı evlenip çoluk çocuğa karisşinlar yada ikisi aynı çocuktan hoşlansinlar bomba atılmış gibi oluyor bunların arasınaOluyor öyle insanlar.
Benimde takildigim belli bir grup var. Onlar yeni birilerine asla acik degiller.kendi aramizda süper ama yeni biri olamaz.
Seninle bir alakasi olmasi gerekmiyor kesinlikle. Insanlarin kendiyle alakali.
Bunun seninle bir alakası yoktur kendini suçlama bu konudaUmarım bulabilirim bu konuda yetersizim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?