Dışlandım

Sizi anlıyorum,bı ara benimde böyle bı arkadas grubum vardı.sonra bı baktım biriyle aramız biraz bozuldu diye (sebebi onun her dediğini artık yapmak istemediğim için)digerleride aramaz sormaz oldu.bensiz buluştular cagirmadilar falan.peki ben naptim hiç umursamadim, gördüğümde selam verip geçtim.umrumda bile olmadılar yani.aradan zaman geçti onlar durup dururken yakınlaşmaya çalıştı asla izin vermedim.kac defa konuşmaya çalıştılar hiç yüz vermedim iyi de yaptım.sizde takmayın konusmasalar konusmasinlar.boyle kuru kalabalıktansa yalnızlık daha güzel.elbet birilerini bulursunuz bulamazsanız da yalnız takılın korkmayın yalnızlıktan.

Şaşırtıcı. Yani bana mantıklı gelmiyor bu. Bence var bilemediğiniz bir şeyler. Neden sizle değil de diğer hepsiyle samimiler. Hepsi mi size karşı soğuk ve sıkıcı hisseder? Kıskanıyor olabilirler mi? Madd manevi güzellik yaş vs?
Ya da konuştuklarında alakasız şeyler söyleyip ortamı mı sıkıyorsunuz?
Ay şaşırtıcı gelmedi bana.
Bir ara grup sporuna gidiyordum, bir kız vardı herkesi yönetmeye çalışan. İyi akşamlar diyorum cevap bile vermiyor, yaranmaya çalıştığı kızla konuşuyorduk, o çok sıcakkanlıydı ama diğeri fitne fücur gibiydi. Herkesi kendi tarafına çekmeye çalışıyordu. Sebebi de bence diğer kızın hukuk okumasıydı 🤣 Çıkar ilişkisi yaşıyordu.
O spor dalında çok iyi olan bir kız daha vardı, o da onun yanında yer alıyordu. Egoistti. Yeni gelenler olarak muhabbet ediyorduk, onda bile dikkat çekmeye çalışıyordu.
Çok var bu tip enteresan insanlar, iyi akşamlar dememe de cevap verirsin yani bu kadarr hödük olunmaz....

Konu sahibi, sakın onlara yanaşmaya çalışmayın. Tek takılın, bir sorun problem olursa iş açısından o şekilde muhabbet edin yalnızca. Böyle insanların arkadaşlıkları da çok sağlam olmuyor genelde. Gözlemlerim o yönde

Dislanmak kötü bir duygu ama bosver. Biseyler tutmamistir. Üstteki bi üyenin de yaşadığı gibi aralarından biri sizden hoslanmamistir belki. Kimsenin istediği gibi olamazsınız zaten. Yalniz da takilin. Yeni birileriyle de tanışırsınız. İnsanlar gelip geçici...
Bizde aynı kattaki komşularla samimiydik. Sonra aralarından biri başka iki komşuyla samimi oldu ben hariç hepsi evlerde buluşmaya başladı. Bazen karşılaşınca sen çalışıyorsun ya dediler. Hepsi gece 2 3 lere kadar oturuyorlar. Sigara içiyorlar.
Ben zaten ayak uyduramam. Hergun 2 3 lere kadar misafirliğe gitmem. Çocukların uyku saati var ödevi var evin işi var. Sigara da içmem. Onlar daha iyi anlaştılar. Ayrica ben aşırı samimi olamıyorum. Evimde ailemle ya da tek daha mutluyum.

yüzeysel anlatmışsınız çok fazla ihtimal var
arkadaş grubunuz otu boku kıskanan hasetçi tipler olabilir
arkadaş grubunuz için gerçekten de sıkıcı bir insansınızdır
arkadaş grubunuz hiçbirşey yapmamıştır sizin üzerinize alınacagınız tutmuştur

Atandığım şehirde bir grup arkadaşım vardı. Ancak hepsi birbiriyle takılırken ben aralarına dahil olmuyorum davet edilmiyorum. Kendimi geri çekmeyeyim diye bir yere gitmeye davet ettim hepsi görmezden geldi. Yalnız başıma gittim ama arkadaşlarımın hepsi oradalardı kalbim çok kırık hissediyorum. Yalnız hissediyorum ne önerirsiniz.
Artik insanlarin yalnizken de kaliteli zaman gecirmelerini saglayacak bircok platform var spotify dan courseraya kadar. Yanlis bir omuzla vakit gecirmektende yalniz bir omuzla vakit gecirin. Kendinize birseyler katin diger yorumlarda da soylemisler insanlar gelip gecici. Baskasina yaranmak icin eger bir hataniz yoksa durusunuzun dogru olduguna inaniyorsaniz karakterinizden odun vermeyin

Eski iş yerimde 5 sene çalıştım. Çok sıkı ilişkileri olan bir grup insandan oluşuyordu. Hepsi birbiri ile öyle iyiydi ki. Sürekli doğum günü kutlayıp hediyeleşiyorlardı. Hediye derken maddi boyutlu değil. Ne bileyim kalem defter kek kurabiye gibi sevimli tatlı hareketler, birbirlerinin masasına not bırakmalar falan... Mesela bir whatsap grupları vardı. Beni asla almadılar. Sonra ben grup içinden bir iki kişiyle arkadaş oldum çok da iyi anlaşmış ve sevmiştim. Onlardan birine doğum günü süprizi yapmışlardı dışarıda. Benim haberim yok. Halbuki ben de seviyorum o kişiyi yani, biliyorlardı da bunu, hepimiz aynı ofisteyiz her gün. Sonra Hediyeleşme furyasına katılmak için ara ara ben de bazı kişilere hediye aldım. Ama hiçbi dönüş göremedim. Ama hiç takmadım iş yerindeki insan benim için sadece iş arkadaşıdır işimi yaptım geçtim. Derken 5 sene geçti. Oradan ayrılıp başka yere geçtim. İlk başta ben de kendimde sorun arıyordum. Ama sonra benimle hiçbir alakası olmadığını anladım. Hatta bazı konularda birkaç kere taklit edildiğimi gördüm. Sunum hazırlama, proje hazırlama, giyinme vb konularda. Bana benzemek istemiş gibi :) neyse konuyu çok uzattım. Bazen sizinle hiçbir alakası yoktur. O grup yeni bir kişi istemez, veya sizi kıskanır, sizde olan onlarda olmayan bir şey vardır sizde. Vs vs...

Yuh
Atandığım şehirde bir grup arkadaşım vardı. Ancak hepsi birbiriyle takılırken ben aralarına dahil olmuyorum davet edilmiyorum. Kendimi geri çekmeyeyim diye bir yere gitmeye davet ettim hepsi görmezden geldi. Yalnız başıma gittim ama arkadaşlarımın hepsi oradalardı kalbim çok kırık hissediyorum. Yalnız hissediyorum ne önerirsiniz.
Yuh ayıp yaa koca koca insanlar

Gruptan biri diğerlerini dolduruyor olabilir.
Ama şöyle diyeyim kaliteli yalnızlık evresini atlattıktan sonra arkadaş seçimlerinizde çok daha özenli oluyorsunuz. Kendinizi üzmeyin.

Ben de benzer durumdayım. Çözüm bulursanız bana da yazın olur mu?
Burada yazılanlar bana çok iyi hissettirdi ve kendimi kabul ettirmek için bazen kendimi ortama uymaya zorladigimi fark ettim bunu bırakıp içimden geldiği gibi davranmaya ve bu arkadaşlarimla arama bir sınır koyamaya karar verdim. Yalnız vakit geçirmeye hiç alışık olmayan biri değilim yalnız başıma sevdiğim şeyleri yapmaya biraz daha önem vereceğim😇kendini sevmeyeni başkaları da sevmiyor

Burada yazılanlar bana çok iyi hissettirdi ve kendimi kabul ettirmek için bazen kendimi ortama uymaya zorladigimi fark ettim bunu bırakıp içimden geldiği gibi davranmaya ve bu arkadaşlarimla arama bir sınır koyamaya karar verdim. Yalnız vakit geçirmeye hiç alışık olmayan biri değilim yalnız başıma sevdiğim şeyleri yapmaya biraz daha önem vereceğim😇kendini sevmeyeni başkaları da sevmiyor
Kendinizi yanlarında rahat hissettiğiniz, bi şeyleri zorlamak zorunda olmadığınız arkadaşlarınız olur mutlaka ilerde. Demek ki bu arkadaşlığın bitmesi hayrınızaymış.

Eski iş yerimde 5 sene çalıştım. Çok sıkı ilişkileri olan bir grup insandan oluşuyordu. Hepsi birbiri ile öyle iyiydi ki. Sürekli doğum günü kutlayıp hediyeleşiyorlardı. Hediye derken maddi boyutlu değil. Ne bileyim kalem defter kek kurabiye gibi sevimli tatlı hareketler, birbirlerinin masasına not bırakmalar falan... Mesela bir whatsap grupları vardı. Beni asla almadılar. Sonra ben grup içinden bir iki kişiyle arkadaş oldum çok da iyi anlaşmış ve sevmiştim. Onlardan birine doğum günü süprizi yapmışlardı dışarıda. Benim haberim yok. Halbuki ben de seviyorum o kişiyi yani, biliyorlardı da bunu, hepimiz aynı ofisteyiz her gün. Sonra Hediyeleşme furyasına katılmak için ara ara ben de bazı kişilere hediye aldım. Ama hiçbi dönüş göremedim. Ama hiç takmadım iş yerindeki insan benim için sadece iş arkadaşıdır işimi yaptım geçtim. Derken 5 sene geçti. Oradan ayrılıp başka yere geçtim. İlk başta ben de kendimde sorun arıyordum. Ama sonra benimle hiçbir alakası olmadığını anladım. Hatta bazı konularda birkaç kere taklit edildiğimi gördüm. Sunum hazırlama, proje hazırlama, giyinme vb konularda. Bana benzemek istemiş gibi :) neyse konuyu çok uzattım. Bazen sizinle hiçbir alakası yoktur. O grup yeni bir kişi istemez, veya sizi kıskanır, sizde olan onlarda olmayan bir şey vardır sizde. Vs vs...

Ay bide şunu da eklemek istiyorum, bu grup ağırlıklı olarak siyasi bir gruba yakındı şimdi açıklamıyım. Ben de onlar gibi düşünmüyordum yani ne yalan söyliyim. Ve bu da tipimden illa belli oluyordur, ortalık yerde siyaset yapmıyorum ama saklayacak bir durumum da yok cumhuriyetçi vatansever ve ilkeleri olan bir insanım. Onlara fazla etik gelmiş olabilirim diye düşünüyorum. Beni içlerine almama sebeplerinden biri de bu olabilir. Oysa ben hiç takmıyordum siyasi olarak herkes istediğini destekleyebilir orada hepimiz iş arkadaşıyız. İşimizi yapıp hoş vakit de geçirsek kimse ölmezdi. Profesyonellikle alakalı tabi bu. Belki sizde de onlardan farklı olan bir detay vardır.

Yetişkin kadinlar da bazen ergen kızlardan daha beter oluyor bazen ya. İçlerinden biri istememiştir diğerleri de gruptan kopmamak adına ağızlarını açıp birsey dememislerdir.

Yetişkin kadinlar da bazen ergen kızlardan daha beter oluyor bazen ya. İçlerinden biri istememiştir diğerleri de gruptan kopmamak adına ağızlarını açıp birsey dememislerdir.

Evet buna çok katılıyorum. Bazen 1 kişi için 10 kişi seslenmiyor. Bikere şöyle bişey duymuştum iş yerinde. Dışarıdan yemek söyleyeceklerdi. Benim de kulağımda kulaklık var ama müzik bitmişti. Az çok duyuyorum dışarıyı ama biyandan da çok meşgulum tıkır tıkır çalışıyorum. Zaten ofis kuralları gereği de çok sessiz konuşuyoruz hep. Fısır fısır yemek seçmeye çalışıyorlar telefon uygulaması üzerinden. Ofis de büyük baya bizim yani duymadığımı sanıyorlar kulaklık da olunca. Biri dediki namütenahiye de seslenelim mi o da söyler yemek belki dedi. İçlerinden bir kişi de boşver dedi ve konu kapandı. Mesela burda yemek gelince herkes kendi masasında yiyecek zaten. Bir kişi siparişi topluca ödüyor diğerleri ona veriyor. Benim ne gibi bi zararım olabilir bana da seslenseniz zaten toplu sipariş gelecek ha 1 fazla ha 1 eksik. İnsanlar çok enteresan olabiliyor gerçekten.

Evet buna çok katılıyorum. Bazen 1 kişi için 10 kişi seslenmiyor. Bikere şöyle bişey duymuştum iş yerinde. Dışarıdan yemek söyleyeceklerdi. Benim de kulağımda kulaklık var ama müzik bitmişti. Az çok duyuyorum dışarıyı ama biyandan da çok meşgulum tıkır tıkır çalışıyorum. Zaten ofis kuralları gereği de çok sessiz konuşuyoruz hep. Fısır fısır yemek seçmeye çalışıyorlar telefon uygulaması üzerinden. Ofis de büyük baya bizim yani duymadığımı sanıyorlar kulaklık da olunca. Biri dediki namütenahiye de seslenelim mi o da söyler yemek belki dedi. İçlerinden bir kişi de boşver dedi ve konu kapandı. Mesela burda yemek gelince herkes kendi masasında yiyecek zaten. Bir kişi siparişi topluca ödüyor diğerleri ona veriyor. Benim ne gibi bi zararım olabilir bana da seslenseniz zaten toplu sipariş gelecek ha 1 fazla ha 1 eksik. İnsanlar çok enteresan olabiliyor gerçekten.
ben de işe girdiğimde 3 kız vardı ne hoşgeldin dediler ne bişey , günaydın diyorum zoraki cevap veriyorlar çay kahve söylüyorlar yanlarındayım içer misin bile demiyorlar , bi insanı gerçekten sevmemek için çok ters , uyumsuz , fikirlerinin ayrı olması ya da ne bileyim .. illa bişey olması lazım , onda bile böyle davranmazsın yani gerçekten bazı insanların kalpleri o kadar kötü ki inanamıyorum bi insan neden böyle yapar diye sorguluyorum , burda biri ortamda sevilmeyince hemen enerjin kötüdür şöyledir böyledir diye konu sahibini suçlayan da çok oluyor ama cidden öyle insanlar var ki , kıskançlıktan hasetlikten kötülükten besleniyor

ben de işe girdiğimde 3 kız vardı ne hoşgeldin dediler ne bişey , günaydın diyorum zoraki cevap veriyorlar çay kahve söylüyorlar yanlarındayım içer misin bile demiyorlar , bi insanı gerçekten sevmemek için çok ters , uyumsuz , fikirlerinin ayrı olması ya da ne bileyim .. illa bişey olması lazım , onda bile böyle davranmazsın yani gerçekten bazı insanların kalpleri o kadar kötü ki inanamıyorum bi insan neden böyle yapar diye sorguluyorum , burda biri ortamda sevilmeyince hemen enerjin kötüdür şöyledir böyledir diye konu sahibini suçlayan da çok oluyor ama cidden öyle insanlar var ki , kıskançlıktan hasetlikten kötülükten besleniyor
Onlardan daha guzel daha alimli daha bakimli dikkat cekici biri isen yandin zaten
Kadin kadinin dusmani olayi tam da burada basliyor

Onlardan daha guzel daha alimli daha bakimli dikkat cekici biri isen yandin zaten
Kadin kadinin dusmani olayi tam da burada basliyor
Aynen tam olarak öyle oluyor , birinin saçından saçı uzun olsun buna bile haset eden insanlar var , kadınların en nefret ettiğim özelliği bu arkadaş ortamında yaptıkları davranışlar , erkeklerin hi öyle muhabbeti ortamı olmuyor , o kadar ucuz kavgalar var ki iş yerimden soğudum

Aynen tam olarak öyle oluyor , birinin saçından saçı uzun olsun buna bile haset eden insanlar var , kadınların en nefret ettiğim özelliği bu arkadaş ortamında yaptıkları davranışlar , erkeklerin hi öyle muhabbeti ortamı olmuyor , o kadar ucuz kavgalar var ki iş yerimden soğudum
Hele hoslandiklari erkek senden hoslanirsa daha fena
Ben de nefret ediyorum kac yasina gelmis insanlar
O ise girmeye hak kazanmislar yanj ben anlamiyorum bazen o kadar is bakiyorum olmuyor kismetim degil deyip geciyorum ama acaba boyle de yirtik mi olmak lazim bilemedim
Allah korusun boyle kisilerden hepimizi

Hele hoslandiklari erkek senden hoslanirsa daha fena
Ben de nefret ediyorum kac yasina gelmis insanlar
O ise girmeye hak kazanmislar yanj ben anlamiyorum bazen o kadar is bakiyorum olmuyor kismetim degil deyip geciyorum ama acaba boyle de yirtik mi olmak lazim bilemedim
Allah korusun boyle kisilerden hepimizi
coğrafya kader derler ya bence iş arkadaşları da kader

Back
X