Kızlar dışlandığınız hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz? ben öncelikle arkadaş çevresinde olsun komşuluk ilişkisinde dışlanmıyorum.ama kv ve görümcem dışlıyor.dün kv oturmaya çağırdı gittik.eşim başka odada erkeklerle bizde kadınlar mutfakta oturduk.kv görümcemle muhabbet ediyordu bende her fırsatta muhabbetin içine girmeye çalıştım.kendimi lafın içine girmeye çalışan çocuklar gibi hissettim.6 yaş küçük olan eltimi bile muhabbetin içine aldılar.ona dönüp birşeyler anlattılar .görümcemin sırtı bana dönük arkasında sanki insan evladı yok.benim sadece sorduğum sorulara cevap verdiler.cevap verirkende kısa kesip eltime dönüp konuştular.birde şunu farkettim diğer başka günlerdede kayınvalidem eltim yokken benimle konuşuyor.ama eltim içeri girdiği an sözü yarıda kesip susuyor.eltim oturunca onunla muhabbet etmeye başlıyor.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor.ben eltimden daha konuşkanım eltim daha uyuşuk konuşur.benden daha konuşkan olsaydı suçu kendimde arıyacağım öyle birşeyde yok.kv bunu bana hep yapıyor bende araya mesafe koyuyorum fazla gelip gitmiyorum.bu seferde gelip gitmiyor diye suçluyor.ben dışlandığım yerde orayı terketmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ama eşim engel olmasa uygulayacağım.ayıp olur diye eşim kalkmıyor eşim bilmiyorki içimde ne fırtınalar esiyor.eve geldikten sonra anlatıyorum.kv ve görümcemin beni önemsemediğini farkedince durgunlaştım fazla muhabbetin içine girmemeye başladım.onlar konuştuda konuştu bana dönüp hiçbirşey anlatmadılar.birbirlerinin gözünün içine bakarak konuşanlar birkere bile bana gözleri değmedi.eşime kalkalımmı dedim.eşimde tamam dedi.kv ve görücem alaylı birşekilde nereye dediler alaylı yüz mimiklerinle ve ses tonlarınla.eltim onlara sinirli olduğu birgün ağzından şu lafı kaçırdı ( beni bazen seni kıskandırmak için kullanıyorlar demişti) belki bu haberi bana verdiği için şimdi pişmandır.kızlardışlandığımı farkettiğim zaman kalkıp orayı terketmek istiyorum bu seferde niye kalkıyorsunuz diye kızıyorlar..eşimde kalın baskısı yüzünden tekrar oturuyor.kızlar siz dışlandığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?