Dışlanığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?

Hiçbir mecburiyetin yok.Saygını göster mesafeni koru ve lütfen önemsemeyeni önemseme.Amaaan eltin,kaynanan seni konularının içine dahil edeceklerde ne olacak.Senin eşinle muhabbetin iyi olsun.

işte benim kırıldığımda noktada bu saygımı gösterdiğim halde neden bana haksızlık yapılıyor.eşim bile sormuş hiç larisyanın saygızlığını gördünüzmü yok oğlum demişler.konuşmak istediğim çok şey varken büyüğüm oldukları için saygısızlık olmasın diye hep sustum.karşılığı böylemi olmalı anlamadım.

Gerçekten boşver.Senin vicdanın rahat mı,eşin yanında mı.Zamana bırak.Zamanla görürsün.Artniyetli insanların oyunları ayaklarına dolanır zaten.Yarın öbür gün birbirlerine düştükleri zaman sana yanaşmaya başlarlar.Seni çekemiyorlar kıskanıyorlar.Sorun bu bence.Boşveeerrrr keyfine bak.Hayatının içine 3.şahısları ve sorunlarını çok fazla dahil etme.

bugün daha iyiyim hiçbirşeyi takmıyorum.görmüyorum,duymuyorum amaaa oaraya gittiğim zaman o an takmamak mümkün değil.bende aynısını söylüyorum kendime aman larisya ne yaparsalar yapsınlar önemseme. saatlerce insan yerine koyulmamak beni çok rahatsız ediyor.kendimi çok yalnız hissediyorum.evime gidene kadar olayın şokunu atlatmam uzun sürüyor.şuan bile kelimelerle tarif edemiyorum o anları.kalbim kırılıyor,duygusallaşıyorum karşıdakini anlamaya çalışıyorum neden yaptığını anlayamıyorum.kafamdaki soru işaretleri cevaplanmadıkcada neden sorusu herzaman beni düşündürecek.

Canım benim 3 günlük dünya seni üzmesi gereken kisiler onlar mı değil tabiki seni ancak üzebilirse ailen üzebilir sadece onların hakları var üzerinde bosver bir kac saat dayan sen üzüleceğine onlar üzülsün :)

Benimle muhatap olan yoksa bende olmazdım, oturur sadece dinlerdim. Kendileri bilir, mecburi bir ziyaret olarak düşünür dişimi sıkardım. İlla ki insan kendini kötü hisseder, eşin konuş demiş ama ben olsam bende konuşmazdım. Söylemeyle olabilecek tarzda birşey değil çünkü bu, insanın içinden gelmesi lazım. Hem konuşsan ne değişecek? Eltinin dediği doğru, amaçları başka bence. :ssz:

Son düzenleme:
eltinin seni kıskandığını falan düşünüyor olabilirlermi ya da eltin kıskanmasın diye çünkü eltim yokken konuşuyorlar o gelince onla ilgileniyorlar yazmışsın:44:

eltinin seni kıskandığını falan düşünüyor olabilirlermi ya da eltin kıskanmasın diye çünkü eltim yokken konuşuyorlar o gelince onla ilgileniyorlar yazmışsın:44:

işte benimde bu ilgimi çekti.neden eltim gelince susuyor.hala anlamış değilim.sizin dediğinizde geliyor aklıma.

Son düzenleme:
Benimle muhatap olan yoksa bende olmazdım, oturur sadece dinlerdim. Kendileri bilir, mecburi bir ziyaret olarak düşünür dişimi sıkardım. İlla ki insan kendini kötü hisseder, eşin konuş demiş ama ben olsam bende konuşmazdım. Söylemeyle olabilecek tarzda birşey değil çünkü bu, insanın içinden gelmesi lazım. Hem konuşsan ne değişecek? Eltinin dediği doğru, amaçları başka bence. :ssz:

haklısınız uğraştıkça boşa kürek çekmiş olurum.muhabbetin içine beni almıyorsalar dinlemekten başka çarem yok.evet yaptıklarının nedenini sorsam düzgün yanıtlar alamıyacağım.konuşmamlada düzelmezler.hiç kayınvalidem yüzüme seni kıskandırmak için eltini kullanıyorum dermi.yada eltin kıskanç seni kıskanmasın diye ona daha fazla ilgi gösteriyorum dermi.asla demez.mutlaka beni suçlayacaktır kendini savunmak için ama hareketlerine devam edecektir.amacına ulaştığı için hem hatta abartıp daha fazla yapacaktır.ama RAMAZANIN HÜRMETİNE ALLAHIM BU KADINI İSLAH ETSİN.kurtulayım artık bu kadının zulumünden.yaptığı ayrımcılığın ,beni dışladığının farkına varsın yaptığı yanlışın çok günah olduğunu idrak etsin.çok kalbim kırıldı yaşlansam nenede ALLAH ömür verirse aklımın bir köşesinde hep olacaktır.

Canım benim 3 günlük dünya seni üzmesi gereken kisiler onlar mı değil tabiki seni ancak üzebilirse ailen üzebilir sadece onların hakları var üzerinde bosver bir kac saat dayan sen üzüleceğine onlar üzülsün :)

haklısın şu üç günlük dünyada değmeyen insanlarla kıymetli zamanımızı boşa harcıyoruz.

eşim değil kayınvalidem ondan izinsiz anneme gittiğim için kızıyor.kayınvalidem sen evlendin annenlerden çıktın artık oraya giderkende bizden izin alacaksın dedi.yaa o kimki anneme giderken ondan izin alacağım.benim bakıp büyüten anneme kv denmi izin alıp gideceğim.varmı böyle bir şey.bende onu dinlemediğim için kin besliyor bana karşı.eşim anneme gitmeme karışmıyor canın gitmek istedimi git diyor.

kayınvalide hanım coşmuş artık canım saçmalamaya başlamış...
kocam izin verdi de kestir at o kim oluyoki sana bu konuda ambargo koyuyor...
benimde kayınvalide hanım daha doğmamış torununu annemden kıskanmaya başladı,annemin arabasıyla geziyoruz sen çok gezme yinede arabalarda sarsılma falan diyor nasıl bi saçmalıksa artık oğluyla kocasıyla biyere giderken arabayla gitmiyoruz sanki...
cevabını alıp susuyor sende öyle yap canım...
canım cicim diyen kadın gitti başka biri geldi sanki sinir olsamda lafımı sokup geçiyorum köşeye hepsi aynı annene iki gün gitsen ordan çıkmıyo derler arkandan çenelerini kapatmak mümkün değil o halde inatlarına gitmekten zevk almaya balıcaksın boşver...

işte benimde bu ilgimi çekti.neden eltim gelince susuyor.hala anlamış değilim.sizin dediğinizde geliyor aklıma.
ben nişanlıykende eltim kıskanmasın diye çeyiz takı vb konularını açmazlardı bir gün dikkatimi çekti eşime ya annenlerin yanında ben çeyiz konularını açıyorum aldıklarımı söylediğim zaman konuyu kapatıyorlar ne fikir söylüyorlar ne hayırlı olsun diyorlar dediğimde bilmem hiç fark etmedim demişti gidip sormuş eltim kıskanmasın diye konu açmıyorlarmış nasıl şok olmuş sinir krizlerine girmiştim ama inan değmiyor boşver onun kıskançlığını düşünenler benim mutluluğumu düşünmediler o nedenle takmamaya başladım şimdi ise gidiyorum bir anda konu açıp gülüp eğleniyorum şuraya buraya gidiyoruz diye sende gir muhabbetin içine illa bir an tutturacaksın sende dön sırtını onlara hiç mi akraba ziyaterine birlikte gitmiyorsunuz sen diğer akrabalarla konuş bu sefer sen sırtını dön onlara

kayınvalide hanım coşmuş artık canım saçmalamaya başlamış...
kocam izin verdi de kestir at o kim oluyoki sana bu konuda ambargo koyuyor...
benimde kayınvalide hanım daha doğmamış torununu annemden kıskanmaya başladı,annemin arabasıyla geziyoruz sen çok gezme yinede arabalarda sarsılma falan diyor nasıl bi saçmalıksa artık oğluyla kocasıyla biyere giderken arabayla gitmiyoruz sanki...
cevabını alıp susuyor sende öyle yap canım...
canım cicim diyen kadın gitti başka biri geldi sanki sinir olsamda lafımı sokup geçiyorum köşeye hepsi aynı annene iki gün gitsen ordan çıkmıyo derler arkandan çenelerini kapatmak mümkün değil o halde inatlarına gitmekten zevk almaya balıcaksın boşver...

Birkere söyledim aman ALLAHIM nasıl öyle dermişim.eşimden izin aldığımı eşimden başka kimsenin karışamıyacağını söyledim.nasıl kıyameti kopardı.eskiden bunun için hep kavga ederdi şimdide hareketlerinle beni dışlayarak tepkisini göstermeye çalışıyor.sizin kv de bir alem.onlarla arabalan bir yere giderken bebek riks altında olmuyorda annenle gidincemi sorun oluyor.çok saçmalamış.

ben nişanlıykende eltim kıskanmasın diye çeyiz takı vb konularını açmazlardı bir gün dikkatimi çekti eşime ya annenlerin yanında ben çeyiz konularını açıyorum aldıklarımı söylediğim zaman konuyu kapatıyorlar ne fikir söylüyorlar ne hayırlı olsun diyorlar dediğimde bilmem hiç fark etmedim demişti gidip sormuş eltim kıskanmasın diye konu açmıyorlarmış nasıl şok olmuş sinir krizlerine girmiştim ama inan değmiyor boşver onun kıskançlığını düşünenler benim mutluluğumu düşünmediler o nedenle takmamaya başladım şimdi ise gidiyorum bir anda konu açıp gülüp eğleniyorum şuraya buraya gidiyoruz diye sende gir muhabbetin içine illa bir an tutturacaksın sende dön sırtını onlara hiç mi akraba ziyaterine birlikte gitmiyorsunuz sen diğer akrabalarla konuş bu sefer sen sırtını dön onlara

yinede senin kayınvaliden gerçek nedenini söylemiş benim kv söylemiyor bile.yaptığını inkar ediyor.eşime yaptığını inkar ediyor.onun amacı benim çatlatıp dayanamayıp söylememi istiyor.çünkü benimle tartışamaya giderse içini dökecek.eşimle bunun tartışmasına girmek istemiyor.amacı benimle tartışıp beni yerden yerlere vurmak.ben hatasını söylememek için direniyorum oda benim sabrımı taşırmak için direniyor.sizin kayınvalideniz doğruyu eşinize itiraf etmesi iyi olmuş sizin açınızdan en azından kafanızda soru işareti olmadı.siz devreye girmeden ana oğul çözdüler.ama bizde öylemi ben devreye girmedikçe kadının içindeki pislikler çıkmaz bir türlü.

Back
X