• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanıyorum ve bu duruma cok üzülüyorum

Etnik kokenden dolayi KK de de dislayanlar yok mu, var . Orada da olmasi cok normal. Dogru degil ama normal. Dislayanlari takmamak en iyisi.

hepsi birden toplaşıp adeninannesi şuralıymış artık konusmayalım dememiştir heralde ya :oops: bence baska bi sebebi vardır böyle düşünen kişiler çıkar tabi ama hepsi aynı sebepten :KK64: o kadar da olmasın ya:KK20:

Bu zamanda boyle dislanmalarin yasandigini sanmıyorum ya. Belki başka bir şeyden.... Oyleyse bile, Siz girin sevdiğin kendinizi. Varsa da onyargilari yok olmuş olur. Sizin için küçük insanlık için büyük bir girişim olmuş olur. En azından genelleme yapmazlar sonraki yaşamlarında. Evlatlarinida yeni algilariyla büyütürler.

Selam kutsal kadinlar.
An itibariyle dislandigimin farkina varmis bulunmaktayim.
Esim yaklasik 6 aydir yeni bir şubeye atandi. Burdaki mudur, mudur yardimcisi, personel ve personel esleriyle tanistik . Hersey gayet güzeldi. 3-5 defa biraraya geldik. Bir yerlere davet ettiler, icabet ettim. Ta ki nereli olduğumu ve etnik kokenimi soyleyene kadar. Suan sadece kurumun zaruri davetlerinde birbirimizi goruyoruz.
Hayir bu kadar onemliyse en basinda sorsaydiniz degil mi ama?
Niye umut verip terk ediyosunuz?
Simdi benim tutumun ne olmali?
Uzulmeye devam edeyim mi?
Yeni asklara yelken mi acmaliyim?
Yoksa samimiyet kurmaya calisip 'Durun! Hepimiz kardesiz' demeli miyim?

Senin etniğine de kökenine de kurban olsun onlar. Salla gitsin, sen dışla asıl onları.

Bana kalırsa mesele etnik köken değildir. Yeterince havalı bulunmamış olabilirsiniz, ya da fazla havalı...:cool: Yeterince güzel olmayabilirsiniz, ya da fazla güzel... :DDedikodu muhabbetlerine katılmıyor olabilirsiniz, ya da dedikoducu sanılmış... Maalesef hemcinslerimiz birilerini dışlamak için hep bir sebep bulurlar. Siz hiç çook zengin birinin her hangi bir sebepten dışlandığını gördünüz mü?:KK58: Çıkar dünyası maalesef.

Ufak hesaplar, ufak tavırlar bunlar. Mesela ben dedikodu yapamadığım, insanlar ile dalga geçemediğim için çook dışlanmışımdır, dışlandığıma da çok memnun olmuşumdur.:KK73:

Siz tavrınızı hanımefendiliğinizi koruyun efenim, döner dolaşır çıkarlar karşınıza, olayın iç yüzünü öğrenirsiniz daha sonra.

Bu arada Duruuuuuuuuuuuuuun biz kardeşiz
:KK50:

hepsi birden toplaşıp adeninannesi şuralıymış artık konusmayalım dememiştir heralde ya :oops: bence baska bi sebebi vardır böyle düşünen kişiler çıkar tabi ama hepsi aynı sebepten :KK64: o kadar da olmasın ya:KK20:
İnsanlar bazen kendileri dışlanmamak için çoğunluğa uyup dışlayabiliyor malesef.

Pardon ama kaaçıncıya konuyu dışkılanıyorum diye okuyorum buda ne diye düşünüyorum bi an :KK53:
Kusura bakmayın söyliyeyim dedim amacım dalga geçmek değil valla :KK50:

şu memleket sorunsalı yuzunden ben de erkek arkadısımın ailesi tarafından dıslanıyorm ve bu duruma artık alıstım diyebılırım.. annem alman babam artvinli anneannem de italyan haydi gelin bir de burdan yakın.. ben ne edeyim ? din konusunda başlı başına hep sıkıntı cektım zaten.. gelgelelim diyeceğim o ki siz oyle dogmussunz değiştiremezsniz. ayrıca küçüklğğümden beri de doğululara karşı sempatim var müzikleri olsn felan acayip bayılırım yani o derece.. dinledklerime laf eden cok olur ben de müziğin dili dini ırkı olmaz derim en güzeli sallayın gitsn eşinizin size karşı tutumu onemli olan :)

Dislayinca sap gibi kaldim ortada :KK53:
İsin tuhaf tarafi etnik koken mevzusu açıldığı zaman kelimelerimi özenle sectim.
Merak ettim, yaşadığın yer diyarbakır görünüyor. Orda da mı var etnik köken mevzuları? Yoksa memleketin diyarbakır da başka yerde misin şu an? Bu arada kızım olursa adını aden koymayı planlıyorum ben de.

Ben hic dislanma durumu yasamadim ama birkac kez memleketimi soranlara (Turkiye degil) soyledigimde Musluman olup olmadigimi soran densizlerle karsilastim.
Bosverin siz de olmasinlar hayatinizda boyle zihniyetler. Cok kiziyorum cok.

Back
X