• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanıyorum ve bu duruma cok üzülüyorum

Merak ettim, yaşadığın yer diyarbakır görünüyor. Orda da mı var etnik köken mevzuları? Yoksa memleketin diyarbakır da başka yerde misin şu an? Bu arada kızım olursa adını aden koymayı planlıyorum ben de.
Evet Diyarbakirliyim ve burda ikamet ediyorum. Yalniz esimin arkadas cevresinde hic yok bu taraflardan olan.
Allah'tan ermeni kokenli oldugumu söylemedim :p

şu memleket sorunsalı yuzunden ben de erkek arkadısımın ailesi tarafından dıslanıyorm ve bu duruma artık alıstım diyebılırım.. annem alman babam artvinli anneannem de italyan haydi gelin bir de burdan yakın.. ben ne edeyim ? din konusunda başlı başına hep sıkıntı cektım zaten.. gelgelelim diyeceğim o ki siz oyle dogmussunz değiştiremezsniz. ayrıca küçüklğğümden beri de doğululara karşı sempatim var müzikleri olsn felan acayip bayılırım yani o derece.. dinledklerime laf eden cok olur ben de müziğin dili dini ırkı olmaz derim en güzeli sallayın gitsn eşinizin size karşı tutumu onemli olan :)
Sizin de isler karışık :))
Benim buyuk buyukannem de Trabzonluymus. Ama bulgar gocmeni oldugunu söylüyorlar.
Esime gelince o bi tanedir yaw :))

Sizin de isler karışık :))
Benim buyuk buyukannem de Trabzonluymus. Ama bulgar gocmeni oldugunu söylüyorlar.
Esime gelince o bi tanedir yaw :))

cok amedli arkadaşım vardır :P neresinden bu arada bayagı merak ettim cok yakn bir arkadasım hazroluydu :)
baba tarafımda kafkaslık var amcamın eşi hemşinli yani ermeni kökenli onlarda..

Ya ben bu düşünceye aşırı aşırı sinir oluyorum. İnsanları ötekileştirmek ne demek ya? İnsanlığın doğusu batısı,siyahı beyazı mı olur? İnsan insandır ya. Bi insanla bişeyler paylaşabiliyorsan, iyi vakit geçirebiliyorsan geri kalan hiçbirşeyin önemli olmaması lazım.
Bence bu duruma üzülmeyin. Aksine sevinin böyle insanlardan kurtuldugunuz icin. Bu kadar sacma detayları sorun eden insanların hayatınızdan cıkması sizin icin daha iyi olmus. Kafanıza taktıgınıza degmez böyle insanları. Sizinle siz oldugunuz icin. Dusunceleriniz,fikirleriniz icin birlikte olucak insanları secin:)

Ya ben bu düşünceye aşırı aşırı sinir oluyorum. İnsanları ötekileştirmek ne demek ya? İnsanlığın doğusu batısı,siyahı beyazı mı olur? İnsan insandır ya. Bi insanla bişeyler paylaşabiliyorsan, iyi vakit geçirebiliyorsan geri kalan hiçbirşeyin önemli olmaması lazım.
Bence bu duruma üzülmeyin. Aksine sevinin böyle insanlardan kurtuldugunuz icin. Bu kadar sacma detayları sorun eden insanların hayatınızdan cıkması sizin icin daha iyi olmus. Kafanıza taktıgınıza degmez böyle insanları. Sizinle siz oldugunuz icin. Dusunceleriniz,fikirleriniz icin birlikte olucak insanları secin:)
Gayet guzel vakit gecirmistik, lakin bicak gibi kesildi. Bilemiyorum esim ozel olarak caya falan cagiralim diyo. O zaman da geri donus yapmazlarsa sallayalim gitsin.
Biraraya geldigimiz zaman bize de beklerim diyodum hep aslinda.

Üzüldüğün şeye bak, öyle insanlar zaten olmasın çevrende yalnız kal daha iyi
Maalesef ki bu durumlar var ama insanları değiştirmek mümkün değil
Bende Trabzonluyum hakkımızda ne ön yargılar var ; küfürbaz, cani, silah sever, asabi, huysuuuzzzz =)))
Herkesi seviyorum ben, seni de severim üzme kendini böyle tipler için
Takılırız burada illa gün yapmak mı lazım :KK68::KK68::KK68:

Bende Trabzonluyum hakkımızda ne ön yargılar var ; küfürbaz, cani, silah sever, asabi, huysuuuzzzz =)))

Ben de Trabzonluyummm. Çak hemşo
:KK73::KK73:

Benim Annemin babası bulgaristan göçmeni babam ıspartalı Yörük Annem istanbulda doğmup büyüme... Dedemler Savaşa gitmiş ve bulgaristan da kalmış matematik öğretmeniymiş

Eleştirirken eleştirdiğiniz hataya düşmüşsünüz.:KK50:

İkisi aynı şey değil kesinlikle.

İnsanlar hangi etnik kökene dahil olacaklarına karar veremezler ama kendi dinlerini kendi iradeleriyle seçebilirler.

İnsanlar kendilerine benzer seçimler yapan kişilerle daha iyi anlaşırlar çünkü ortak noktaları vardır.

İkisini aynı kefeye koymak doğru değil. Ben arkadaşa katılıyorum.

Son düzenleme:
diyarbakırda hizmet edip diyarbakırlıyı dışlamak da neymiş ya :KK59: onların bu sacma önyargısını kırmak adına iyi bi fırsat aslında , atanmayı bekliyorum olur da diyarbakıra düşersem ben seni yalnız bırakmam :KK48:

Esimin bir arkadasi vardi kolejde beraber okumuslar ayni zamanda hemsehriler. Biz evlenmeden once karisi esime demis ki:
"Biz haberlerde teror olaylarını izlerken x'lere agzimiza gelen kufru sayiyoruz. Adeninannesi bunu kaldirabilecek mi"
Buyur burdan yak. Üniversite mezunu sozde egitimli insan bunu söylüyor.
Be hey dürzü benim esim senin gibi mal mi?
Kimin vatan haini, kimin vatan sevdalisi oldugunu bilmiyor mu? Etnik kokeninden dolayi herkesi ayni kefeye nasil koyarsin?

Back
X