Tabii alınca yazarım@Prenseshan tamam canım. Aldıktan sonra filmler hakkında da bilgi verir misin? Ücretsiz deneme paketi yapmamışlar. Ama dün instagram’da yazıyordu. Recep İvedik 7 sadece Disney Plus’ta yayınlanacakmış. Ben dizi takip edemiyorum ama filmleri güncel olursa ben de düşünürüm. Bende 6 aylık bebek olduğu için sinema hayal şu an için bana. En azından evde izlerim.
Ben alacağım. Yani disney zaten çocukluğumdan beri bildiğim kaliteli bir platform. Animasyon, marvel filmleri tarzı seven insanlar için bence çok uygun. Ama filmleri ve dizileri de olacakmış sanırım.Selamlar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere yeni bir digital tv platformu geldi Türkiye’ye. Sizce Netflix’e alternatif olabilir mi? Almayı düşünüyor musunuz? Bana daha çok çocuklara hitap edecek bir kanal gibi geldi.
Netflix Türkiye “Ben de aldım” demiş. Kendisiyle rekabet edemeyeceğini düşünüyor heralde.
Bibi aylıkta alabiliyorsun. Aylık 34,99 tl. Yıllık alırsab 349, 90 tl. 2 ay bedavaya geliyor.Alırdim ama toplu para vermeyi sevmiyorum yıllik odeniyor galiba dimi
Ay pahaliymış yav insan yeni birşeyi ucuz yapar bi seneki alıp alisalımBibi aylıkta alabiliyorsun. Aylık 34,99 tl. Yıllık alırsab 349, 90 tl. 2 ay bedavaya geliyor.
Ben de tek ay alıp deneyim diyorum beğenmezsem zaten diğer ay almam. Netflix bana da yetiyor ama ne bileyim .Ben kararsızım yaNetflix fena değil şimdilik. Ondan vazgeçip Disney 'e geçer miyim bilmiyorum
Aynen gece yağmuru. Hele bende 6 aylık bebe var. Asla kendime vakit ayıramıyorum.Netflix dizilerine bile yetişemiyorum şimdilik almayı düşünmüyorum veBibibella nın dediği gibi pahalı geldi bana da. Yeni platform olarak biraz daha fiyatı altlarda tutabilirlerdi.
Benim içinde tercih etmek durumu oluyor hizuran. Disney Plus’ta Netflix’ten daha güncel filmler, diziler olacak ki satın alayım.Ben kararsızım yaNetflix fena değil şimdilik. Ondan vazgeçip Disney 'e geçer miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?