• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva 1- Yasak Ask

diva1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
41
13
13
MERHABA

Öncelikle bu sitede yeni oldugum icin derdimi nasil ne sekilde anlatacagimi ,sonuclarinin ne olacaginikimlerin nasil etkilenecegini dusunmeden yazdim.Kimi agir elestirdi kimimedeni bir sekilde dogru yolda olmadigimi belirtti. Ki zaten biliyordum. Disardan yuzune söylenilddigindeisin ciddiyetini daha iyi kavruyorsun.
2 gundur görusmedim onunla , dun seni seviyorum diye msj yazmis cevap vermedim.En kisa zamanda arar beni ve bir sekilde ayrilmamiz gerektigini söylucem.Kavgaci bagirip cagiran bir tip degilim.Hakkini helal etkarina da bir daha haksizlik etme, kendine iyi bak ama bir daha arama deyip kapaticam. Kararim kesin inanin buna. sinirlenecek bagirip cagiracak ben bitiririm falan diyecek cunku taniyorum nassil tepki verecegini. Aci vermeye baslamisti zaten yoruldugumu hissediyorum.Aldiklarini da geri vericem. 3 tane bileklikzincir ve telefon almisti.Cok aci cekecem biliyorum cunku seviyorum. Bitmesi lazim. Karisi zaten amcasinin kizi kesinlikle birakmaz .Istemem bosansin zaten.O tarafin hic gunahi yok. bikeresinde sormustum vicdan azabi cekmiyomusun sucluluk duymuyon mu seni seviyorum derdi herseferinde.
inanmicaksiniz simdi msj geldi -naber Cicim - diye cevap vermicem . Bugun isyerinde arkadan gördum sadece onun oldugu bölumden hic gecmedim . Kocasi aldatanlar inanin erkeklerin hic umuru degil karilarinin yanina gelip hicbirsey olmamis gibi davraniyorlardir kesin ama benim gibi öteki kadinlar aci ceken ve uzulen sanmayin ki mutlular . butun herkesten özur dilerim kendimden nefret ediyorum . yeni bir sayfa aciyorum.
erken evlendirdiler kocam benden buyuktu,baba evinde cikip baska bir baba evine geldim sanki.Uyusmadik hicbir zaman. Ve bitti.bU ILISKI DE BIR ANDA OLDU INANIN KAFAMI KALDIRIP KIMSEYE BAKMAMISTIM. ASIK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI BOSLUKTAYDIM. yurtdisindayim .Ekmegimin pesindeyim. Allah yardimcimiz olsun. IYI AKSAMLAR.
ACELE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN INSALLAH ANLARSINIZ.

kendin için hayırlı olan kararı almışsın. sen de zor günler yaşamışsın belli ki. umarım bundan sonra içindeki boşluğu ancak kendinin doldurabileceğini öğrenirsin.
onunla görüşme bence, sen istemiyorsun ama bence işini değiştirmelisin hemen olmasa da uygun bir iş bulmalısın.
dilerim senin için hayırlısı olur, belli ki yaşadığın zorlukların, sevgisizliğin etkisiyle olmaz bir yola girmişsin.
uzun sürecek belki ama üstesinden geleceğine inanıyorum ben, zor olanı yapıp kararını vermişsin, dilerim kararının arkasında duracak gücü de bulursun.

acı çekmeniz zerre umrumuzda değil haketmişsiniz bekar erkeklerin suyu mu çıktı arkadaşım mide olsaydı sizde zaten aldığı hediyeleri kabul etmezdiniz. ancak arada sırada zevk verdiği biri olarak kalıyorsunuz siz metresler. adamın dönüp dolaşacağı yer karısı.

Oteki konunuzuda hatirliyorm. Inanin en dogrusunu yapmissiniz, zira zararin neresinden donerseniz kardir! En iyisi tovbe edin Allah a yonelin. Sizin acinizdanda baktigimizda yyasadiklariniz zor olmalı uzuldum sizin adiniza ....

Umarım kararınızın arkasında sağlam bir şekilde durursunuz.
İşyerinizi değiştirmeden de başarılı olabileceğinizi sanmıyorum bu arada.

Hakkında hayırlısı olsun. Böyle bir karar almana sevindim
Bazı arkadaşlar iş deistir yoksa olmaz demişler. İnsan nefsine hakim olduktan sonra gözü bişe görmez diye düşünüyorum. İnşallah sende nefsine hakim olursun

Size naber cicim diye mi mesaj atıyor . Neyse ... Allah bundan sonra doğru seçimleri yapmanıza yardım etsin . Hatayı herkes yapabilir bu konu da yapmaz da yine de yapar . Önemli olan doğruyu seçmek hatalarını düzeltmek .

Her şey bir yana, konu başlığı ne iş ya? Takma isim 'diva1,' konu 'yasak aşk'

Abboowww birde bileklik almış telefon almış karısı istese almaz ş.........z.......
Bu arada sen o işyerinden çıkmadıkça sorun bitmiş sayılmayacak ve bu kadar hatun sana bela yağdırmaya devam edecek biliyosun değilmi?........

Bir şey daha bu hesap sahteyse ve amacın eğlenmekse durumun vahim belalar combo....

hani 2.kadınlarda inanın acı çekiyorlar ve mutsuzlar demişsin ya inan zerre umrumda değil,bekarların suyu çıkmadı değil mi?

diğer kısma gelirsek umarım bunları yaparsın,ayrılırsın.kendine azıcık saygın varsa bunu bitirirsin.
bu kadar kati olmayin lutfen benim derdim erkek degil tamam mi . boslukta olamaz mi bir insan bu kisiyi bir tanisaydin agzin acik kalirdi butun kadinlari hayran birakan bir tip. sevgi görmezse bir insan sonucu bu oluyor . sizlere tavsiyem sevginizi esinize ve cocuklariniza belli edin SENI COK SEVIYORUM deyin herzaman saclarini oksayin. ben cocuklarima ailemin ve esimin bana yaptigini yapmadim her ikiside etrafimda pervane sevgimi her daim gösteriyorum.

Back
X