• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva 1- Yasak Ask

Madem böyle bir karar aldın helallik için neden arayacaksın?

Bırak hakkı hukuku da öte dünyaya kalsın. Kaldı ki onun karısından varsa çocuklarından helallik alman lazım asıl...

bu kadar kati olmayin lutfen benim derdim erkek degil tamam mi . boslukta olamaz mi bir insan bu kisiyi bir tanisaydin agzin acik kalirdi butun kadinlari hayran birakan bir tip. sevgi görmezse bir insan sonucu bu oluyor . sizlere tavsiyem sevginizi esinize ve cocuklariniza belli edin SENI COK SEVIYORUM deyin herzaman saclarini oksayin. ben cocuklarima ailemin ve esimin bana yaptigini yapmadim her ikiside etrafimda pervane sevgimi her daim gösteriyorum.

O sana öyle gelıyor gıt bı de karısından ögren bakalım nasıl bır erkekmıs..
Bı kere ben terk etmeden bıtmez dıyen erkekten hersey beklenır..Sen nasıl bı yuz verdın kı adamın bu lafı etmeye cesaretı var?? Belkı karısı da o yuzden bosanamamıstır hıc dusundun mu?Asıl senın agzın acık kalır gerceklerını görsen..

kendin için hayırlı olan kararı almışsın. sen de zor günler yaşamışsın belli ki. umarım bundan sonra içindeki boşluğu ancak kendinin doldurabileceğini öğrenirsin.
onunla görüşme bence, sen istemiyorsun ama bence işini değiştirmelisin hemen olmasa da uygun bir iş bulmalısın.
dilerim senin için hayırlısı olur, belli ki yaşadığın zorlukların, sevgisizliğin etkisiyle olmaz bir yola girmişsin.
uzun sürecek belki ama üstesinden geleceğine inanıyorum ben, zor olanı yapıp kararını vermişsin, dilerim kararının arkasında duracak gücü de bulursun.
cok iyisiniz teskkur ederim.

bu kadar kati olmayin lutfen benim derdim erkek degil tamam mi . boslukta olamaz mi bir insan bu kisiyi bir tanisaydin agzin acik kalirdi butun kadinlari hayran birakan bir tip. sevgi görmezse bir insan sonucu bu oluyor . sizlere tavsiyem sevginizi esinize ve cocuklariniza belli edin SENI COK SEVIYORUM deyin herzaman saclarini oksayin. ben cocuklarima ailemin ve esimin bana yaptigini yapmadim her ikiside etrafimda pervane sevgimi her daim gösteriyorum.

Aşık olmak için ağzı açık olmak bahane değil hanımefendi,kendinizi böyle avutuyorsunuz sadece..

O sana öyle gelıyor gıt bı de karısından ögren bakalım nasıl bır erkekmıs..
Bı kere ben terk etmeden bıtmez dıyen erkekten hersey beklenır..Sen nasıl bı yuz verdın kı adamın bu lafı etmeye cesaretı var?? Belkı karısı da o yuzden bosanamamıstır hıc dusundun mu?Asıl senın agzın acık kalır gerceklerını görsen..
niye bu kadar kin dolusun?

acı çekmeniz zerre umrumuzda değil haketmişsiniz bekar erkeklerin suyu mu çıktı arkadaşım mide olsaydı sizde zaten aldığı hediyeleri kabul etmezdiniz. ancak arada sırada zevk verdiği biri olarak kalıyorsunuz siz metresler. adamın dönüp dolaşacağı yer karısı.

Kadın yaşadıklarından pişman olmuş daha ne vurdukça vuruyorsun ya
Zevk veren kadın falan filan.
Nedir bu aşağılamalar filan
kadınlar erkeklere zevk veren varlıkmı oluyor o yüzden mi yaratıldı
2 tarafta zevk alıyor şekerim o işten
kadın için dua etsen Allah doğru yolu göstersin desen ölürmüsün?

Yaptığı hatanın farkında
adam dönüp dolaşıp karısına dönse ne olur kirlendikten sonra
bu olayda tek suçlu bu kadınmı?
olaya bak ya al eline taş vur vur vuır ohhh ne alaaaa!

Çok sevimsizsiniz konunun gerçek olduğunu kesinlikle inanmıyorum ''Diva' nedir ya :KK12: hadi oldu ki konunuz gerçek sizin gibi kadınları gördükçe okudukça kadın olmaktan utanıyorum :KK11:

Kadın bi hata yapmış ve bunun farkında. Yok bilezik yok bilmem ne. Ne yaşanırsa yaşansın hatasının farkında. Bu kadın size ben ilişkimi devam ettiricem yuva yıkıcam mı dedi? Bitiriyorum diyor sizin yaptığınıza bakın. Buldunuz kadını taşlayın. Kaldı ki sürekli bu kadına yükleniyorsunuz o evli herife daha fazla yüklenilmesi gerek bence. Kadın duygusal bi boşluğa düşmüş, bugüne kadar sevgi görememiş ve onunla ilgilenen bi herifede kapılmış. Sonunda hatasını anlaması değil mi önemli olan?

Keşke o hediyeleri hiç kabul etmemiş olsaydın. Çoluğunun çocuğunun rızkı. Diğer konuna yazmıştım seni yargılamak benim haddim değil, seni ancak Allah yargılar.
Senin için yapabileceğim tek sey doğru yolu bulman için dua etmek. Bu olayda tek suçlu sen değilsin, senin yalnızlığından, boşluğundan faydalanan o erkek bozuntusu da suçlu. İşini değiştir, ondan uzaklaş. Başka iş mi yok? Ne kadar uzaklaşırsan senin için o kadar iyi olur. Umarım bu kararından dönmezsin.

Senin adına sevindim
Bir süre sonra anlarsın o adamın nasıl bir dümbük olduğunu ve acı çekmezsin, merak etme

Cocuklarimin yurda ihtiyaci yok senin rehabiliteye ihtiyacin var insanlari yargilamamayi ögrenmek ve medeni bir sekilde yorum yazmayi ögrenmen icin.

Ayrılmayacagın ortada burda boş yer ısgal etme..Cocugunu dusunen bı anne yapamaz böyle seyler ok..

Bravo diyorum size kendinizi kullandırmayın hem yarın çocuklarınızda sizden ne görürse onu yapıcak unutmayın :KK20:

Kadın yaşadıklarından pişman olmuş daha ne vurdukça vuruyorsun ya
Zevk veren kadın falan filan.
Nedir bu aşağılamalar filan
kadınlar erkeklere zevk veren varlıkmı oluyor o yüzden mi yaratıldı
2 tarafta zevk alıyor şekerim o işten
kadın için dua etsen Allah doğru yolu göstersin desen ölürmüsün?

Yaptığı hatanın farkında
adam dönüp dolaşıp karısına dönse ne olur kirlendikten sonra
bu olayda tek suçlu bu kadınmı?
olaya bak ya al eline taş vur vur vuır ohhh ne alaaaa!
Adamı öyle bir anlatıyorsun ki ;o daha sana çok bilezik alır...Tanıyan kadının ağzı açık kalırmış.Daha neler herkes sen onu bıraksan da biz alsak diye sırada bekliyor.Aman cicim diyen adam her zaman bulunmaz.Devam et sen.
yazimi bastan bir daha okuyun isterseniz ben niye derdimi acmisim . Acaba mutlu gibimi gözukuyorum?

yazimi bastan bir daha okuyun isterseniz ben niye derdimi acmisim . Acaba mutlu gibimi gözukuyorum?

Tamamda ben sana demiyorum ki zaten başka birine dedim canım farkındaysan

Back
X