• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva 1- Yasak Ask

buyuk konusma bence dusmez kalkmaz bir Allah.

İstedıgım gıbı konusabılırım kendımden gayet emınım..Ortada mılyon bekar varken sen gıbı evlılere salca olmam..Yarın barısırsın nasılsa...Adama avukatlık yapıp kendını magdur gösterınce sana uzulmuyor burdakıler..

İstedıgım gıbı konusabılırım kendımden gayet emınım..Ortada mılyon bekar varken sen gıbı evlılere salca olmam..Yarın barısırsın nasılsa...Adama avukatlık yapıp kendını magdur gösterınce sana uzulmuyor burdakıler..
kimsenin bana uzulmesini beklemiyorum zaten kendi kararimi vermis durumdayim ok . Bir sekilde hata yaptik ve bitiyor bir sekilde imtihan oldugumu dusunuyorum . kesin sen bekarsindir.

Sevgili diva

Ayrilmakla kendin için en iyisini yapacaksın. Eğer seni çok seviyorsa boşansın

Ben seni değil, adamı daha çok suçlu buluyorum. Senin zararın kendine, ama onun karısına ve ailesine sevgisi yok. Sevgisiz evliliğini bitirsin, konforundan vazgeçsin de görelim.
Karısına bağlılık sözü vermiş ve tutamamiS olan da o. Sen degilsin. Suçluluk duygularını bir kenara bırak ve kendi hayatını güzelleştirmek için uğraş.

Adam koşsun pesinden. Sürünsün. Ama sen kararından dönme.

Burda kocasını kaybetme korkusuyla sana cemkirenlere de aldırma

Çünkü bir kadın evli bir adamla; sadece sevgi ihtiyacından birlikte olur. Zayıf bir anında gelir ve yalvarır yakarir, senin o sevgi ihtiyacı duyduğun zamanlarda karısına asla etmediği lafları, ask sözlerini sana eder bunlar

Sevgili diva

Ayrilmakla kendin için en iyisini yapacaksın. Eğer seni çok seviyorsa boşansın

Ben seni değil, adamı daha çok suçlu buluyorum. Senin zararın kendine, ama onun karısına ve ailesine sevgisi yok. Sevgisiz evliliğini bitirsin, konforundan vazgeçsin de görelim.
Karısına bağlılık sözü vermiş ve tutamamiS olan da o. Sen degilsin. Suçluluk duygularını bir kenara bırak ve kendi hayatını güzelleştirmek için uğraş.

Adam koşsun pesinden. Sürünsün. Ama sen kararından dönme.

Burda kocasını kaybetme korkusuyla sana cemkirenlere de aldırma

Çünkü bir kadın evli bir adamla; sadece sevgi ihtiyacından birlikte olur. Zayıf bir anında gelir ve yalvarır yakarir, senin o sevgi ihtiyacı duyduğun zamanlarda karısına asla etmediği lafları, ask sözlerini sana eder bunlar
karisi amcasinin kizi ve 19 yasinda erkenden evlendirmisler. Sanirim o da sevgi ask olmadan evlenmis. duygulari gercekti bana karsi ama asla istemem bosansin zaten öyle bir sey olsa reddederdim yine ayrilirdim. daha fazla kimse zarar görmeden bitirmek.

karisi amcasinin kizi ve 19 yasinda erkenden evlendirmisler. Sanirim o da sevgi ask olmadan evlenmis. duygulari gercekti bana karsi ama asla istemem bosansin zaten öyle bir sey olsa reddederdim yine ayrilirdim. daha fazla kimse zarar görmeden bitirmek.

Neden boşanmıyor peki,yada boşanamıyormu?

Amcasının kiziyla sevgi ask olmadan evlendiyse, sen onun hayatında olmasan da boşanmalı

Ay töre ay gelenek anlamam
S.ç.... töreye de geleneğe de bu arabesk kültüre de

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım kararının arkasında durabilirsin.. daha fazla günah alma yuva yıkanın yuvası olmaz. Bekar erkeklerin suyu mu çıktı başka birini bulursun.

herkes hata yapar zaten boşluktaydım demişsin olabilir ...erkeklerde zaten böyle kadınları avlar genelde....vicdanın varmışki devam etmeyi miden almamış..hayatında başarılar

• O herifin sana aldiklarinda karisininda hakki var.rizkini size harcamis.kesinlikle verin.lutfen ama lutfen evli erkeklerden uzak durun.hatta sohpet dahi etmeyin madem gonlunuz kayiyorsa....

Ayrılmayacagın ortada burda boş yer ısgal etme..Cocugunu dusunen bı anne yapamaz böyle seyler ok..
Kimin cocugunu ne kadar düsündügünü siz bilemezsiniz Hanfendi...Kimseyi yargilamak bize düsmez ! Kimiz ki bir baskasini bu sekilde yargilama cürreti gösterebiliyoruz sasiyorum

Evli insanlarla iliski yasamak dogru degil, etik degil.
Madem cok seviyor, boşanir öyle yaparsiniz ne istiyorsaniz.
Ama evliyken, karisini sevse de sevmese de o kişi onunla resmi bir anlaşma halindedir.
Kadin fark etse, ispat etse, dava açsa, sonuclari iyi olmaz.
Ahirette ise Allahin huzurunda bu dunyada gizlediginizi sandiginiz her sey bir bir ortaya dökülecek.
Ben bu gunahi bitirbileceginize inanmiyorum cunku nefs, seytan ve adam var karsinizda...
Karsi koyabilirseniz ne ala...
İki dünyaniza da yazik.
Geçici hevesler için kalici azaplar çekmek akıl karı degildir...

Kimse kimseyi yargilayacak kadr Mükemmel degil.Hatanin farkindasin, ve önemli olan bu.Simdi seni burda tasa tutmanin bir mantigi yok,bu günahi tek basina islemedin sonucta.Kararindan kesinlikle dönme, cünki mutsuzluk üzerine mutlu olamazsin...Ayrilacakmi ayrilir karisindan ne halt edicekse eder...ama kendini kullandirma.Bir evladin var,ileride bunu ögrenebilecegini düsün...Yurt disindayim demissin ! bende yurt disindayim, ve daha serbest insanlar,etrafimizdakiler bir gaflet icerisinde.Öyle ortamlarda insan hatasinin gec farkina variyor...seninkide o hesap.Bosancak olsaydi, zaten bosanirdi...Kendini daha fazla kullandirtma lütfen.

kimsenin bana uzulmesini beklemiyorum zaten kendi kararimi vermis durumdayim ok . Bir sekilde hata yaptik ve bitiyor bir sekilde imtihan oldugumu dusunuyorum . kesin sen bekarsindir.
İmtihan oldugunu dusunuyorsan, o sinavi kaybedeli cok olmuş.
Ancak insanlarin yuvasina ihanet sokmak imtihan olamaz.

Hatanızdan geçte olsa dönmüşsünüz hakkımızda hayırlısı olsun.neden bir kadına bu kadar karalama evet evli bir erkekle beraberlik yaşamamalı ama erkeklerinde kendi sorumluluğunu bilmesi gerekli. Erkekte evliyse birine bakmamalı biz ne kadar kadınları suçlasakta suç ortak . Bundan sonraki erkek nesili bizim elimizde ahlaklı erkek çocuğu yetiştirmek çok önemli

MERHABA

Öncelikle bu sitede yeni oldugum icin derdimi nasil ne sekilde anlatacagimi ,sonuclarinin ne olacaginikimlerin nasil etkilenecegini dusunmeden yazdim.Kimi agir elestirdi kimimedeni bir sekilde dogru yolda olmadigimi belirtti. Ki zaten biliyordum. Disardan yuzune söylenilddigindeisin ciddiyetini daha iyi kavruyorsun.
2 gundur görusmedim onunla , dun seni seviyorum diye msj yazmis cevap vermedim.En kisa zamanda arar beni ve bir sekilde ayrilmamiz gerektigini söylucem.Kavgaci bagirip cagiran bir tip degilim.Hakkini helal etkarina da bir daha haksizlik etme, kendine iyi bak ama bir daha arama deyip kapaticam. Kararim kesin inanin buna. sinirlenecek bagirip cagiracak ben bitiririm falan diyecek cunku taniyorum nassil tepki verecegini. Aci vermeye baslamisti zaten yoruldugumu hissediyorum.Aldiklarini da geri vericem. 3 tane bileklikzincir ve telefon almisti.Cok aci cekecem biliyorum cunku seviyorum. Bitmesi lazim. Karisi zaten amcasinin kizi kesinlikle birakmaz .Istemem bosansin zaten.O tarafin hic gunahi yok. bikeresinde sormustum vicdan azabi cekmiyomusun sucluluk duymuyon mu seni seviyorum derdi herseferinde.
inanmicaksiniz simdi msj geldi -naber Cicim - diye cevap vermicem . Bugun isyerinde arkadan gördum sadece onun oldugu bölumden hic gecmedim . Kocasi aldatanlar inanin erkeklerin hic umuru degil karilarinin yanina gelip hicbirsey olmamis gibi davraniyorlardir kesin ama benim gibi öteki kadinlar aci ceken ve uzulen sanmayin ki mutlular . butun herkesten özur dilerim kendimden nefret ediyorum . yeni bir sayfa aciyorum.
erken evlendirdiler kocam benden buyuktu,baba evinde cikip baska bir baba evine geldim sanki.Uyusmadik hicbir zaman. Ve bitti.bU ILISKI DE BIR ANDA OLDU INANIN KAFAMI KALDIRIP KIMSEYE BAKMAMISTIM. ASIK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI BOSLUKTAYDIM. yurtdisindayim .Ekmegimin pesindeyim. Allah yardimcimiz olsun. IYI AKSAMLAR.
ACELE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN INSALLAH ANLARSINIZ.
bu tarz iliskilerde 2 ayri kadinda her zaman öteki kadin olmak isterler

Hata yapmışsınız ve dönmüşsünüz. Burada sizi yargılamak benim ya da kimsenin haddine değil, o kadar yorum okudum adama yapılan bi hakaret görmedim. Sadece size ucuz kadın muammelesi yapılmış. Zaten hep kadınlar suçludur değil mi? Erkektir yapar ne de olsa. Kendinize yeni bir sayfa açın..

Back
X