Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maybelline The Colossas Volum Express Rimel
Eki Görüntüle 170760
Yıllardır bunu kullanıyorum.Daha iyisine denk gelmedim açıkcası.
.
hayırlı olsun topiciğiniz
bende bi bu rimelinden memnun kalmadım ama açık mavi fırçası kıvrık olan tam benim için yaratılmış![]()
Teşekkürederim canımBu rimelden memnun olmayan biriyle ilk kez tanışıyorum açıkcası.Diğerlerini denemedim.Ama süper uzatan bir rimel biliyorsan ???
![]()
hahhahahCanım dirseklerini sabitleyip karşınada iki gözünü birden görebileceğin büyüklükte bir ayna alırsan başarırsın inanıyorum
![]()
dirsekleri masaya koyup deniyim o zaman evden çıkmayacağım bi gün ve ilk başta kuyruksuz olarak. bi düz çekebileyimde kuyruğu kusur kalsın
bu arada teşekkür ederim önerin için![]()
Clinique denedin mi canım.Benim cildim kuru sana tam bir tavsiye veremiycem.![]()
suan clinique kullaniyorum .. simdiye kadar kullandigim en iyilerden biri ama 100% memnun degilim ..
neyse .. yinede tskler tatlimmm ..
Teşekkürederim hayatımMaybelline'nin o serisindeki bütün rimeller çok iyiymiş zaten.Ben ayrıca rimel fırçasının ucunu hafif kıvırıp kullanıyorum canım.Göz şekline tam oturuyor.Daha iyi oluyor.(Halam kuaförde o söylemişti.)Maxfactor köpük fondötenide daha önce sürdüm canım arkadaşımdan.İnanılmaz bir ürün.Kadifemsi,yumuşacık,agırlık hissi yok,yakın mesafeden bile fondoten sürdügün anlaşılmıyor,ayrıca çok iyi kapatıyor.
![]()
Marilyn Monroe makyajı nasıl yapılır?
![]()
YouTube - Marilyn Monroe's MAKE-UP Secrets
Bu makyaja bayılırım.Yapmayıda çok severim