diyabetli gebelik

melmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
9
0
36
İstanbul
mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,istaulbn avrupa yakasında yaşıyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum

Son düzenleme:
mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,istaulbn avrupa yakasında yaşıyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum

merhaba arkadaşım.
öncelikle geçmiş olsun diabet gerçekten çok zor bi rahatsızlık.
benim gebelikte diabetim çıktı.28.haftada yapılan şeker yüklemesi ile anlaşıldı.ben kilo kontrolü için diyetisyene gidiyodum zaten.özel belde tıp merkezi diye bi hastanedeydi diyetisyenim.ilk şekerim çıktığında gene ona gittim.kendisi cerrahpaşa tıp fakültesindede çalışıyomuş.bana diyet listemi yazdı ve cerrahpaşayı arayıp gebeyim diabetim çıktı dememi söyledi bende aynısını yaptım hemen çağırdılar ertesi gün.halada orda kontrol altındayım.ama senin durumun farklı tabi istersen tel. numarasını veriyim cerrahpaşa tıp fakültesi diabet bölümünün bi sor.diabet konusunda oraya gidip gebelik takibini istediğin yerde yaptırabilirsin.benim gebelik takibim başka bi özel hastanede yapılıyo.

Back