Diyafram Henrisi

oykm12

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba, hamileliğimin 22. haftasında bebeğimde sağ diyafram henrisi olduğunu öğrendim. Bu durumu yaşayan farklı anneler var mı?

Merhaba, hamileliğimin 22. haftasında bebeğimde sağ diyafram henrisi olduğunu öğrendim. Bu durumu yaşayan farklı anneler var mı?
Merhaba benim bebeğimde de sol diyafragma hernisi görülmüştü ilk detaylı ultrasonumuzda 15 Nisan'da doğum yaptım 24 gün yoğun bakımda kaldı şuan evdeyiz hamdolsun çok zor bir dönem sormak istedikleriniz olursa cevaplarım

Merhaba benim bebeğimde de sol diyafragma hernisi görülmüştü ilk detaylı ultrasonumuzda 15 Nisan'da doğum yaptım 24 gün yoğun bakımda kaldı şuan evdeyiz hamdolsun çok zor bir dönem sormak istedikleriniz olursa cevaplarım
Merhaba ben 24 haftalık hamileyim bebeğimin diyafram henrisi olduğunu öğrendim rica etsem bana süreçle ilgili bilgi verir misiniz

Merhaba diyafram hernisi ile alakalı konu olunca sırf onun için üye oldum kulübe, umud olsun okuyanlara istedim . Benim bebeğime de ayrıntılıda teşhis kondu ve o günden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak gibi idi ama yıkılmayın inanın eğer Allah bir nefes almasını nasip ettiyse herşey düzelecek. Zor geçecek hamilelik,doğum, yoğun bakım , entübe derken ama o karnınızda yaşıyor ve hissediyor karnınızdayken mutlaka konuşmanızı tavsiye ederim sonra çok iyi gelecek size. Herninin durumuna göre çok değişken herşey ama o küçücük gövdeler o kadar güçlü ki inanamazsınız, hamileliğinizi stressiz ve olabildiğince erken doğum olmayacak şekilde geçirin içinizde büyüyebildiği kadar büyüsün ilk tavsiyem odur. Sonrası için bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurum.

Merhabalar çok geçmiş olsun bizim bebeğinizde sağ gerin bedeniyle ameliyat olduk ama 45 gün yoğun bakım entübe ekstübe kaldık ama dokunun sıkıntısı var ciddi olarak si böyle birşeyler yaşadınız mı

Back
X