Hocayı orada döverler evde yeterince dırdır çekiyor adamlar bir de Cumadan soğutmayalım adamları lütfen yani
Ahh keşke izliyen dinliyen olsa ama tiktok olsa millet kör gözünü ayırmadan izler vallaAslında bazı dindar uzmanlar sosyal medyada bu konulara değiniyorlar. Hanımın eşi üstündeki hakları falan… onları gönderebilirsin whatsapptan
Bazıları tiktokçu gibiAhh keşke izliyen dinliyen olsa ama tiktok olsa millet kör gözünü ayırmadan izler valla
Hoca hutbeye başlarken bi bakcak ki kimse yokHoca da erkek değil mi, ne diyecek hutbede hanımcılık kazanacak kardeşlerim hanımcı olun mu diyecek
Gerçi haklısın ana baba hakkına gircek hoca emmi ,gelinlere yaşınız küçük kaynana kayınbabaya hürmet edin dicek . Kadın yerini bilecek dicek çözüm ararken kör düğüm etcek olayıDeğinseler kaynanaya saygı duyun hörmet gösterin yanlısı olsada susun falan derler ellerine yüzlerine bulaştırırlar bence. Geçen hocanın biri gelin evden çıkarken babası arkanda ben varım burada da evin olduğunu bil(ellerinden öperim o güzel babanın)dedi diye adama neler demişti. erkeklerde yorumda ona hak vermişti işte kadın kocasına itaat edecek katlanacak gibisinden.
Terafide bizim cami hocası sohbet ederken gelinler kaynanasına bakmak zorunda değil oğullarınızi bu konuda doldurmayın demişti adam çok iyi biriydi onunda 2 oğlu vardı hatta demişti benim gelinlerim hanımıma bakmak zorunda değil demişti anamm çıkıştı Kaynanalar bir dedikodu bir dedikodu niye bakmayacak mis nediye almış mis valla böyle bir konu kaynanam ve gorumcelerimin yanında açıldı bende bizim hocanın dediğini anlattım
Emekli olmuş canım yaaNasılda denk gelmiş öyle . O hocayı bide bizim mahalleye yollasalar keşke
Kör düğüm gibi bu konu haklısın çözüme ulaşmazBu konuda kilit nokta kocalar zaten. Kafalarina bisey girecek olsa dediginiz mantikli olabilirdi. Ama anacı erkege degil diyanet tövbe tövbe peygamber bizzat gelip soylese gene o kalın kafası almaz. O yüzden bence uğraşma gagsgdbrj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?