Diyanet o tişörtlerden şikayetçi

Aslında fotoğrafta bir sıkıntı yok bence. Bir Müslüman Hz. İsa'yı sevemez mi? Siz sevebilir diyen gruptansınızdır diye tahmin ediyorum benim sorum genel yanlış anlamanızı istemem.
bu mesajı bana mı yazdın canım valla anlamadım, tabii ki resimde hiç bir sıkıntı yok bu foto ilk çıktığında çok tepki görmüştü kaç yıllık foto, aklıma geldi de öyle paylaştım
yılbaşı topiğinde de yazmıştım belki okumuşsundur bi müslüman yılbaşında hz isaya dua da edebilir bunda bişey yok diye

Ben kendi adıma tişörtlerdeki yazılara , resimlere dikkat ederim . Bazen çok çirkin şeyler de olabiliyor , bana göre tabii. Yoksa bilinçli olarak , rahatsızlık duymadan giyen , çocuğuna giydirene ne diyebilirim ki kendi tercihleri.

valla benim bu tarz tişörtlerde en çok dikkat ettiğim şey, kadınlara karşı aşağılayıcı olması

bugun avm deki her yerde asılı monitörle de hep bu haber dönüyordu, bu tarz tişörlerin satıldığı yerde de:KK53:

Off buna da mi karistiniz bi çekin elinizi ayagnzi ustunuze vazife olmayan işlerden.

Kaç kişi yabancı dil biliyo ki.. giydiğimi ben anlamadıktan sonra, karşıdaki anlamadıktan sonra, hangi sekilde bilinçaltına gidecek o mesaj... ayrıca her yerde bangır bangır yabancı müzik çalıyo, biliyomuyuz onlarda ne mesajlar veriliyo? Sonra her yerde karşımıza kendi dilini konuşan tipler çıkıyor. onların da ne konuştuğunu anlamıyoruz, belki bana küfür ediyo herif. Yani bu kadar detayci olacaklarına su üstündeki sorunlara eğilseler ya..

Ama bile bile dini ve ahlaki değerlerime aykırı baskılar taşıyan giysi ve objeleri kullanmam o ayrı..

bu t-shirtler zaten 12 18 yas aralığına hitap edıyor genelde ve malum dönem hormonların sorumsuzluğun cesaretin had safhaya çıktığı bir dönem etkılenmesı en kolay olan dönem işelerini biliyor illucular vesselam :KK53::KK53:

Diyanet Rıza Sarraf'ın el konulan altınları ve paralarının faiziyle teslim edilmesi hakkında ne düşünüyor acaba?

Bakanın taktığı 700.00 liralık saat milli ve manevi değerlere teğet geçmiş midir?

Ayakkabı kutularında bulunan paralar manevi değerlere dokunmamış mıdır?

Bu konularda Diyaneti pek sessiz buldum neden acaba? 1.000.000 dolarlık araba mı bu suskunluğa sebep?

vay vay vay hele hele heleee... çok mühim bir konuya parmak basmış diyanet. bu mesele çözülsün ülke dertten kurtulacak vallahi billahi.

bu mesajı bana mı yazdın canım valla anlamadım, tabii ki resimde hiç bir sıkıntı yok bu foto ilk çıktığında çok tepki görmüştü kaç yıllık foto, aklıma geldi de öyle paylaştım
yılbaşı topiğinde de yazmıştım belki okumuşsundur bi müslüman yılbaşında hz isaya dua da edebilir bunda bişey yok diye
Evet evet düşüncelerini az çok bildiğim için sorum genel dedim zaten. Sen paylaştığın için senden alıntı yapmak durumunda kaldım o yüzden direkt sana sormuşum gibi oldu ama dediğim gibi genel bir soruydu :)

Back
X