<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="iyi anne" data-source="post: 4236972"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=4236972"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-4236972">iyi anne .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Maatcım merhaba.Nasılsın?Diyarbakır ergani yolu üzerindeki fuar alanında yapı fuarı varmış.İlanı görünce sen ve aradığın dolap aklıma kaldı.Bilemiyorum o tarz şeyler var mıdır?Burada mobilya türü az ve olanlar da pahalı geldi bana...Bugün Hasanpaşa hanına gittim,çok hoş şeyler var...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ha bu arada han güzeldir... yemekleri de iyi... ben ilk geldiğimde burada yemek konusunda biraz zorlandım.. ben pek etçi değilimdir de ::)) bi de biraz yağlı geldi bana genelde yemekler... eşim çok mutlu o başka::))) hanın altında bi restoran var... hem düzgün, hem personeli sıcak, hem de yemekler iyi... gerçi hep belli yemekler var.. çok çeşit yok ama taze taze ve sıcak geliyor... ben sebzeciyim.. bi de öyle böyle değil sebzenin içinde hiç et olmayacak o derecede yani... tabi bu durum dılşarıda yemek yerken beni zorluyor.... zeytinyağlıdan başka bişi bulmaıyorsun etsiz sebze olarak... tabii bu yalnızca diyarbakırda yaşadığım bi durum değil.. tüm şehirlerde bunu yaşarım</div>