Diyarbakır Ali Emre Tahaoglu tüp bebek

Ben yunus cavus ile bu doktor arasında kaldım ama gebelik takibi için gitmek istiyorum ilgili bi doktor mu sen tup bebek için gidiyorsun dimi

Ben uğur değere gidiyorum da memnun değilim o yüzden sordum canim

Yok canım diyarbakiradyim ama mardin geliniyim biliyorum ordaki doktorları

Yok canım diyarbakiradyim ama mardin geliniyim biliyorum ordaki doktorları
Anladım cnm ilgili bi doktor bulamadım ya şöyle hersey hakkında bilgilendirecek nebilim sormadan söyleyecek. bi arkadaş dicle memorialda yunus cavusu önermişti ona gidicem bi bakalim sen orda isen degistirsene doktorunu ugur değer ad yapmış başka bisey yok

Yunus çavuşu herkes öneriyor iyi şeyler duydum. Uğur değer bence çok ilgisiz. Detaylı ultrasyona girdin mi sen

Yunus çavuşu herkes öneriyor iyi şeyler duydum. Uğur değer bence çok ilgisiz. Detaylı ultrasyona girdin mi sen
Evet cnm girdim. Ikili test tetenoz seker yukleme falan hepsini yaptirdim cok şükür bi sikinti yok. Sana doktorun mu söylüyor şu hafta bunu yaptir bu hafta bu var gibi sen kendin mi takip ediyorsun

Evet cnm girdim. Ikili test tetenoz seker yukleme falan hepsini yaptirdim cok şükür bi sikinti yok. Sana doktorun mu söylüyor şu hafta bunu yaptir bu hafta bu var gibi sen kendin mi takip ediyorsun
Doktorum yönlendiriyor ama bizim sağ böbrekte genişleme vardı o yüzden erkenden ayrintiliya girdik

Doktorum yönlendiriyor ama bizim sağ böbrekte genişleme vardı o yüzden erkenden ayrintiliya girdik
Saglicakla alırsın insallah kucağına canm değiştirmeyi düşünüyormusun doktorunu bi de mardin de bildiğin duyduğun iyi bir kadın dogumcu var mi

Saglicakla alırsın insallah kucağına canm değiştirmeyi düşünüyormusun doktorunu bi de mardin de bildiğin duyduğun iyi bir kadın dogumcu var mi
Amin canım hepimiz inşallah cihapol da mem arjen var onu çok övüyorlar ama inan ordaki doktor ve hastanelere nedense hiç güvenmiyorum kurulu bi düzen yok gibi

Amin canım hepimiz inşallah cihapol da mem arjen var onu çok övüyorlar ama inan ordaki doktor ve hastanelere nedense hiç güvenmiyorum kurulu bi düzen yok gibi
Evet katılıyorum. bende hiç beğenmiyorum ve güvenmiyorum da

Back
X