- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar yazın tüp bebek denemeyi düşünüyorum. daha önceden 3 başarısız denemem var şanlıurfa osm hastanesin. 4. denemeyi iyi bir yerde yapmak istiyom. benm rahimde yapışıklık var adetlerim düzensiz ve kanallarım kapalı. sizce hangisine gitmeliyim
Merhaba. Benim de Diyarbakır Bahçeci'de denemelerim var. İlk denemem de 1 çocuğum oldu şimdi de dondurulmuş embriyolarım ile tekrar hamileyim. Bahçeci; Tüpbebek alanında kendini kanıtlamış bir merkez. Mutlaka uğrayın derim ben.
Şuan siz de böyle söyleyince bahceci biraz daha iyi gibi sanki
canım inan bende hiç kolay bir hasta değildim ama zaten bahçeci zor vakaların merkezi için rahat olsun çok iyi bir ekip çalışıyor orda senin sorunun neydi?
Canm benm rahim probremli yapisiklik var kanallar kapalı...inan içimi rahatlattin.. ben urfada öğretmenim annemler Diyarbakır'da orda yaptırmayı istiyorum
Merhaba basladinizmi tedaviye bende diyarbakir bahcecide baslayacam bu ay sonu cok arastirdim bahcecide karar kildim bende sehir disindan gelecem
Hayirlisi olsun canim bizde git gel yapacagiz mecbur bende rapor cikartiyorum aysonuna denk gelir baslamamizokulların tatil olmasını bekliyorum canm.. eşim malatyada yaptırmak istiyor. malatyada evimiz var daha rahat olacağını söylüyor. bakalım hala karar aşamasındayız
Hepimiz için hayırlısı olsun...Rabbim şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşHayirlisi olsun canim bizde git gel yapacagiz mecbur bende rapor cikartiyorum aysonuna denk gelir baslamamiz
Amin canim bilgilendir beniHepimiz için hayırlısı olsun...Rabbim şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inş