Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçecide , Prof dr Talip Gül tüp bebek yaptıranlar ?

tubatesbih

Ya Allah , Ya Rahman , Ya Rahim , Ya Kerim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
3.469
3.747
133
arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum doğuda yasıyorum suan en iyi alternatif şehrim Diyarbakır , talip hocaya tüp bebek yaptıran var mı aranızda ?

Canim bi yanlisin olmasin Diyarbakır bahcecinin doktoru zeki bey zeki akkum bende orda tedavi oldum çünkü orayi soruyosab bn cok memnun kaldim sonucumda pozitif zaten

Canim bi yanlisin olmasin Diyarbakır bahcecinin doktoru zeki bey zeki akkum bende orda tedavi oldum çünkü orayi soruyosab bn cok memnun kaldim sonucumda pozitif zaten
cnm talip gülle görüştüm bahçecideyim dedi bana . askeriye gibi bisey var karşısında bahcecinin ,ayni yer mi acaba ? C cetin_ceviz . ozel kliniği var ayni Zaman'da . ama bahçecide tüp yapıyormuş

Son düzenleme:
[QUOatesbih, post: 43950490, member: 166339"]cnm talip gülle görüştüm bahçecideyim dedi bana . askeriye gibi bisey var karşısında bahcecinin ,ayni yer mi acaba ? C cetin_ceviz . ozel kliniği var ayni Zaman'da . ama bahçecide tüp yapıyormuş[/QUOTE]
Hem anladim canim dış doktor gibi yani. Kendi hastalarini muayene ediyo tup bebek hastalarini bahceci merkezinde bakiyo bende dedim bahcecinin doktoru zeki bey bi yanlış mu oldu acaba diye. Bende bahceci zeki akkuma gittim canim merkezin laboratuvari falan cok iyi icin rahat etsin.

arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum doğuda yasıyorum suan en iyi alternatif şehrim Diyarbakır , talip hocaya tüp bebek yaptıran var mı aranızda ?
AA sende mi bu taraflardaydin canım. Dua topiklerinden taniyorsundur belki beni

Ben siverekteyim canım. Zeki akkumu ugir değeri çok duyuyorum. Beni vidiye de iyi diyorlar ama tanıdığım yok burda tedavi goren

Canim veni vidiyi bende duymuştum ben istanbulda tedavi goruyordum tasininca tedavime Diyarbakirda gitmek istedim veni vidiyle ilgili okuduğum bi kac olumsuz swy moralimi bozdu bende Diyarbakır bahcecide devam etme karari aldım

Sizdeki sorunlar ne kizlar. Ben istanbulda yaptırdım ilk tedavimi. Zor oluyor uzak olunca ,dondurulmuslarim bitene kadar mutlu sona ulasamazsam diyarbakirda denerim diye dusunuyorum

Sizdeki sorunlar ne kizlar. Ben istanbulda yaptırdım ilk tedavimi. Zor oluyor uzak olunca ,dondurulmuslarim bitene kadar mutlu sona ulasamazsam diyarbakirda denerim diye dusunuyorum
Aynen istanbul gel git yipraniyosun maddi manevi o yuzden yakin bi yer daha cazip geldi banada

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu arada talip gül de çok başarılıdır.

Canim
Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu arada talip gül de çok başarılıdır.
Canim martta yaptircam bende .nekadara yaptiniz bahcecide fiyat yazarmisin

Ben talip hoca ya yaptırdım 4 gün önce transferim oldu bakalım hayırlısı.. perşembe günü sonucu alıcam... tacsiye ederim talip hoca sadece kendi hastalarına bahçeci de yumurta toplama ve transferi yapıyor.. diğer bütün kontroller ve tedaviler karakoç plaZadaki muayenehanesinde yapılıyor...

Ben talip hoca ya yaptırdım 4 gün önce transferim oldu bakalım hayırlısı.. perşembe günü sonucu alıcam... tacsiye ederim talip hoca sadece kendi hastalarına bahçeci de yumurta toplama ve transferi yapıyor.. diğer bütün kontroller ve tedaviler karakoç plaZadaki muayenehanesinde yapılıyor...
ins pozitif sonuc alırsın cnm ben cesaretimi bi toplasam başlayacağım ins . dbakirda mı yasıyorsun

Back
X