- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi tubatesbih
arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum doğuda yasıyorum suan en iyi alternatif şehrim Diyarbakır , talip hocaya tüp bebek yaptıran var mı aranızda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm talip gülle görüştüm bahçecideyim dedi bana . askeriye gibi bisey var karşısında bahcecinin ,ayni yer mi acaba ? C cetin_ceviz . ozel kliniği var ayni Zaman'da . ama bahçecide tüp yapıyormuşCanim bi yanlisin olmasin Diyarbakır bahcecinin doktoru zeki bey zeki akkum bende orda tedavi oldum çünkü orayi soruyosab bn cok memnun kaldim sonucumda pozitif zaten
AA sende mi bu taraflardaydin canım. Dua topiklerinden taniyorsundur belki beniarkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum doğuda yasıyorum suan en iyi alternatif şehrim Diyarbakır , talip hocaya tüp bebek yaptıran var mı aranızda ?
evet cnm tanıyorum sen nerdesin . ben eğer yaptırırsam talip hocada yaptırmak istiyorum yaptıran tanıdığın var mıAA sende mi bu taraflardaydin canım. Dua topiklerinden taniyorsundur belki beni
Aynen istanbul gel git yipraniyosun maddi manevi o yuzden yakin bi yer daha cazip geldi banadaSizdeki sorunlar ne kizlar. Ben istanbulda yaptırdım ilk tedavimi. Zor oluyor uzak olunca ,dondurulmuslarim bitene kadar mutlu sona ulasamazsam diyarbakirda denerim diye dusunuyorum
Canim martta yaptircam bende .nekadara yaptiniz bahcecide fiyat yazarmisinMerhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu arada talip gül de çok başarılıdır.
canim 2016'da fiyatlar degisiyo bi arayip sor istersenCanim
Canim martta yaptircam bende .nekadara yaptiniz bahcecide fiyat yazarmisin
Ben talip hoca ya yaptırdım 4 gün önce transferim oldu bakalım hayırlısı.. perşembe günü sonucu alıcam... tacsiye ederim talip hoca sadece kendi hastalarına bahçeci de yumurta toplama ve transferi yapıyor.. diğer bütün kontroller ve tedaviler karakoç plaZadaki muayenehanesinde yapılıyor...arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum doğuda yasıyorum suan en iyi alternatif şehrim Diyarbakır , talip hocaya tüp bebek yaptıran var mı aranızda ?
Bahçecide fiyat 4.5 ... ilaç falan hariç...Canim
Canim martta yaptircam bende .nekadara yaptiniz bahcecide fiyat yazarmisin
ins pozitif sonuc alırsın cnm ben cesaretimi bi toplasam başlayacağım ins . dbakirda mı yasıyorsunBen talip hoca ya yaptırdım 4 gün önce transferim oldu bakalım hayırlısı.. perşembe günü sonucu alıcam... tacsiye ederim talip hoca sadece kendi hastalarına bahçeci de yumurta toplama ve transferi yapıyor.. diğer bütün kontroller ve tedaviler karakoç plaZadaki muayenehanesinde yapılıyor...
cnm ucuza yaptırmışsın bana daha pahalı söyledi sanki ben mi yanlis biliyorumBahçecide fiyat 4.5 ... ilaç falan hariç...
Yok... ben talip hocayla yaptırdığım için 6 tuttu. İlaçlar hariç...cnm ucuza yaptırmışsın bana daha pahalı söyledi sanki ben mi yanlis biliyorum
he anladım cnm bana da 6 - 6,5 demişti o yüzden . ins tutar cnm darısı bana insYok... ben talip hocayla yaptırdığım için 6 tuttu. İlaçlar hariç...
İnşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin..he anladım cnm bana da 6 - 6,5 demişti o yüzden . ins tutar cnm darısı bana ins