Etlik şehir hastanesi tüp bebek mayıs 2025 güncel şartlar

Bence hormon testleriniz yakın tarihse ivf bölümünden randevu alın. Değilse çocuk istemi olan polikinliğinden randevu alın. Gerisini onlar yönlendiriyor
Yeni gittim canım menepoz bolumune almıştım öylesine, diğer ay adetinin üçüncü günü inferlite polikliniğine git dedi. Bekliycem bakalım. Belki bu ay hamile kalırım doğal yolla , hiç belli olmaz. Yumurtlama testi alsam mı acaba

Merhaba , sormak istediğim soru şu : benim testlerim yapıldı, hsg çekildi. Eşimin sperm testi yapıldı. Laparoskopi dendi tüplerimin alınma ihtimali var. O da bittiğinde tüp bebek sürecim başladığında ne kadar sürede transfer olurum? Sanki tüm angaryaları halletmişiz gibi geliyor . Siz bunları yaptıktan ne kadar süre sonra transfer gerçekleşti ?

Merhaba , sormak istediğim soru şu : benim testlerim yapıldı, hsg çekildi. Eşimin sperm testi yapıldı. Laparoskopi dendi tüplerimin alınma ihtimali var. O da bittiğinde tüp bebek sürecim başladığında ne kadar sürede transfer olurum? Sanki tüm angaryaları halletmişiz gibi geliyor . Siz bunları yaptıktan ne kadar süre sonra transfer gerçekleşti ?
Geçmiş olsun canım. Tüm evraklar ve tehliller bittiğinde sizin bitmiş görünüyor. Planlama yapıyorlar bebim daha transferim olmadı planlama aşamasındayım ama gözlemlediğim 1 aksilik olmazsa yumurta büyütme toplama transfer ortalama 20-25 günlük bir süreç

Anladım canım belirsiz infertilite şartını uyguluyorlar. O zaman ücretli uygulamaya geç direk burda bir arkadaş yazmıştı raporlu 17bin raporsuz 57 bin diye yine özelden daha uyguna geliyor. Bir de suan bana tüp bebek dendi ama her aşamada adeti görmemiz gerekiyor. Tetkikleri yaparken 2 adet gördüm bile. Çatlatma ne kadar sürüyor kaç ayını alır bilmiyorum ama eğer evliliğin 3 yıla yakınsa biran önce dene kurtul derim
Merhaba şehir hastanesindemi oldunuz tüp bebek

16 nisanda adetin 2. Günü alttan muayene ve hormon testine gittim değerlerim aynı gün amh ise 21 nisanda açıklandı
Eşimin sperm testini başka hastanede yaptırdım(heyete çıktığımda onu da aynı hastaneden istediler)

12 Mayısta adetin 2. Günü gittim SİS sulu ultrason için 16 Mayıs perşembeye randevu verdi(adet bitimine). 1 gün önce de semtine yakın hastanelerin birinde beta ver dedi sağlık ocağı olmasın ertesi gün bize geldiğinde sonucu yetişmeyebiliyor dedi. Çarşamba yakın bir hastanede beta verdim aynı gün negatif sonucu çıktı

16 Mayıs perşembe Sis e girdim.Ordan çıkınca önce dahiliye sonra da anesteziden onay almamı söylediler (kendileri Zuhal hocaya yönlendirip tarif ediyor aynı binada) Zuhal hoca, Kan , akciğer filmi ve ekg istiyor. Dahiliyeyi komple hallettikten sonra da başka gün anestezi polikinliğine gittim o da aynı binada kısa sürüyor 2-3 sayfalık kağıt veriyor. Saat 10 gibi gittim çünkü anestezi bölümünde 8gibi çok sıra oluyor. Bunları da halledince adetin 2. Günü gel dediler

Son güncelleme
4 haziranda adetin 2. Günü ivfye sabah erken gittim kan ,ultrason ve 13.30 da heyete girmek için.Attan muayenede büyüğü 9mm sağda 4 , büyüğü 7mm solda 4 yumurta olmak üzere toplam 8 yumurta sayıldı aynı gün heyete girildi sperm testi başka hastanede olduğu için ürolojiye yönlendirdiler eşimi. Araya bayram girdiği için 1 hafta sonrasına randevu alabildik
11 haziranda sperm testi verdi eşim. O gün adetin 9.günüydü doktor adetin 16.gününden diğer adete kadar Sabah akşam Estrofem ilacını yazdı. İnternetten baktığım kadarıyla rahmi tutunmaya hazırlıyormuş endometrium kalınlaşması için östrojen hormon desteğiymiş. Orda sorduğumda tedaviye başlayan herkese yazıldığını söylediler. Bir sonraki adete tekrar gidicem

Henüz transfer olmadım 2bucuk aydır tahlile gidiyordum. Şimdi Estrofem diye ilaca başlattı 15 gün sonra adetimde gidicem tekrar nasipse temmuzda
Esrofam e 2 hormonu ve rahım kalınlaşmasını yanı rahmin içini hazırlıyor allahnyrfımcımız olsun

Adetin 2. Günü sulu ultrason için gel demişlerdi. Araya haftasonu girdiği için bugün p.tesi 4.gün gittim.Meğer bugün direk sulu ultrasona almıyorlarmış. Kendileri randevu veriyormuş perşembe günü için randevu yazdılar , istenilen evrakların listesini verdiler buraya ekleyeceğim belki faydası olur. Evrakda yazan çatlatma vs o kısımlar benim için geçerli değil. Yine bana 1 yıldır evli olup olmadığımı sordular , yumurta rezervim düşük olduğu için aranan tek şart bu oldu.Doktorun asistanı benimle beraber odadan çıktı ve güzelce anlattı istenilen evrakları. Artık siz sona yaklaştınız dedi. Sulu ultrasona geldiğiniz gün dahiliyeye de yönlendireceğiz .ordaki işlemleriniz de aynı gün yapılcak dedi .Evraklarınızı da o gün getirin dedi. Kağıdın en alt kısmında katkı payı alınacaktır yazıyor. Ne kadar şimdilik bilmiyorum ama az bir miktar da olsa ücret ödenecek gibi duruyor
Bende bu süreçteyimde bu belgeler heyete çıkmadan elimizde hazır olmalımı heyet içinmi isteniyor

Bende bu süreçteyimde bu belgeler heyete çıkmadan elimizde hazır olmalımı heyet içinmi isteniyor
Size evrak listesi verildiğinden itibaren hazırlayıp dosyayı yanınızda getirin. Tahliller olurken süreç muayene , kan verme ve saat 13.30 daki heyete girme olarak ilerliyor. Heyete birkaç sefer giriyorsunuz. O evrak listesiyle size bir dosya açılıyor ve sonraki muayenelerde kan değerleri, yumurta sayısı vs o dosyaya alt alta eklenmeye devam ediyor.

Ben Etlik Şehir Hastanesinde tedavi gördüm transferim de 7 mayısta yapıldı. Raporunuz varsa katkı payı 17 bin raporsuz 57 bin
Canım bende orda yaptırıyorum şimdi pazartesi transfer var inşallah hiç tutan varmı senin tuttumu bide benim embriyolarim donduruldu pcos olduğum için 1 buçuk ay beklentiler Mayıs'ta opu oldu temmuz 14 transfer olucam

Son durum olarak paylaşmak istedim. 26 haziran adetimin 2.günü olarak tedavim başladı hem kalçadan hem de karından iğne vurulmaya başladım hergün 16 00da. Saatleri doktor söylüyor. 1 hafta sonra falan koldan bir iğne daha eklendi o da sabah 11de. Yani günde 3 iğne olarak devam ettim. 11. Gün akşam 22 de çatlatma iğnesi yazıldı ve tüm iğne süreci burada bitti. Çatlatmadan 36 saat sonra opu yani yumurta toplama işlemim yapıldı. Yoplam 6 yumurtam vardı 3 ü toplanacak kadar büyüdü aynı gün döllendi. 2 tane embriyom oluştu. Birisi 2.güne gitmedi gelişimi durdu. Sonuç olarak 1 embriyom kaldı 4 hücreli 3.gün embriyosu.yani biraz yavaş gelişen belki 4 veya 5.günleri de göremeyecekti. 3.gün transfer ettiler başka seçeneğim yoktu devlet hastanesi olduğu için de 5. Gün haftasonuna geliyordu. transfer istiyor musunuz dediler biz de emeklerimiz iğnelerimiz boşa gitmesin dedik. 12 gün sonra kan günüydü ben 8 gün kan verdim negatif çıktı 9.gün evde test yaptım yine çıkmadı bana debilen günde yine kan vericem ama yüksek ihtimalle tutmadı. Bir sonraki deneme 2 ay sonra olacak hastane öyle istiyor. Şimdilik bu kadar canlar

Çok sevindim sizin adınıza darısı başıma olsun çünkü benim olumsuz oldu. Siz tedavi görmeden mi gebe kaldınız adanada misiniz
Çok teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sizede nasip etsin Osmaniyedeyim Adana’da tedavi görecektim

Canım bende orda yaptırıyorum şimdi pazartesi transfer var inşallah hiç tutan varmı senin tuttumu bide benim embriyolarim donduruldu pcos olduğum için 1 buçuk ay beklentiler Mayıs'ta opu oldu temmuz 14 transfer olucam
Malesef tutmadı. Tekrar deneyeceğim aynı hastanede sanırım umarım sizin sonucunun olumlu olur

Back
X