• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hastanesi tüp bebek mayıs 2025 güncel şartlar

çok teşekkür ederim peki genetik taramalı tüp bebek yapılıyor mu orda hiç duydunuz mu ben ıl dışından geleceğim için önden herşeyi araştırıp bilmem lazım .
zaten benim hikayen çok değişik karışık ve bir neden bulunamadı kısaca şöyle: benim doğal yoldan normal doğumla bir kızım oldu şu an 7,5 yaşında sonra biz ona kardeş düşündük ve herşey o zaman başladı son 5 yıldır 8 tane düşüğüm oldu kalp atımı duranlar kimyasal boş gebelik fln hepsi oldu 3 kez kürtaj oldum diğerleri ilaçla kendiliğinden fln ama kürtaj olana kadar ilaç kullanana kadar benim öncesi hiç kanama ağrı leke olmyor sebep bulunamadı kendim de hemşireyim eşim ve kendimden genetim kroromozom hormon kanama pıhıtlamaşma hematolojik romatolojik testler sprm dna sperm analizi hepsi, bakıldı sadece eşimim morfoloji düşük geliyordu onu da ila.la 5 ve üzei yaptık zaten sperm dna hasarı yok bağışıklık tedavisi de aldım yok artık son çare pgt li tüp bebek deneyelim dedik bende doktor hastane fiyat araştırıyorum
Genetik taramalı doğrudan yapmıyor. Daha önce düşük yapıp yapmadığınızı soruyorlar. Ben ve tedavi gördüğüm süre boyunca yanımdaki diğer arkadaşlara da genetik taramalı yapmadılar ancak dışardan gelen bir hasta vardı daha önce düşükleri olmuş onda genetiğe gönderdiler tabi onun ücreti ayrı diye biliyorum. Genetiğe gideceğini konuştular ancak o hastanede mi yoksa anlaşmalı başka hastanede mi yapılıyor onun detaylarını bilmiyorum. Zaten siz hemen bu tedaviye başlamıyorsunuz bazı tetkiklerden geçiyorsunuz bu esnada da daha başlamadan bu durumu görüşme şansınız oluyor. Raporlu olabilmeniz için yaş , amh , sperm sorunlarından kaynaklı rapor çıkabiliyor. Hastane hem sizin hormon testlerinizi hem de eşinizin sperm testini aynı hastaneden istiyor. Benim eşim çalıştığı için başka hastanede yaptırmıştı Etlik Şehirde yeniledik bilginiz olsun

Genetik taramalı doğrudan yapmıyor. Daha önce düşük yapıp yapmadığınızı soruyorlar. Ben ve tedavi gördüğüm süre boyunca yanımdaki diğer arkadaşlara da genetik taramalı yapmadılar ancak dışardan gelen bir hasta vardı daha önce düşükleri olmuş onda genetiğe gönderdiler tabi onun ücreti ayrı diye biliyorum. Genetiğe gideceğini konuştular ancak o hastanede mi yoksa anlaşmalı başka hastanede mi yapılıyor onun detaylarını bilmiyorum. Zaten siz hemen bu tedaviye başlamıyorsunuz bazı tetkiklerden geçiyorsunuz bu esnada da daha başlamadan bu durumu görüşme şansınız oluyor. Raporlu olabilmeniz için yaş , amh , sperm sorunlarından kaynaklı rapor çıkabiliyor. Hastane hem sizin hormon testlerinizi hem de eşinizin sperm testini aynı hastaneden istiyor. Benim eşim çalıştığı için başka hastanede yaptırmıştı Etlik Şehirde yeniledik bilginiz olsun
Merhaba süreciniz ne oldu transfer gerçekleşti mi

Son durum olarak paylaşmak istedim. 26 haziran adetimin 2.günü olarak tedavim başladı hem kalçadan hem de karından iğne vurulmaya başladım hergün 16 00da. Saatleri doktor söylüyor. 1 hafta sonra falan koldan bir iğne daha eklendi o da sabah 11de. Yani günde 3 iğne olarak devam ettim. 11. Gün akşam 22 de çatlatma iğnesi yazıldı ve tüm iğne süreci burada bitti. Çatlatmadan 36 saat sonra opu yani yumurta toplama işlemim yapıldı. Yoplam 6 yumurtam vardı 3 ü toplanacak kadar büyüdü aynı gün döllendi. 2 tane embriyom oluştu. Birisi 2.güne gitmedi gelişimi durdu. Sonuç olarak 1 embriyom kaldı 4 hücreli 3.gün embriyosu.yani biraz yavaş gelişen belki 4 veya 5.günleri de göremeyecekti. 3.gün transfer ettiler başka seçeneğim yoktu devlet hastanesi olduğu için de 5. Gün haftasonuna geliyordu. transfer istiyor musunuz dediler biz de emeklerimiz iğnelerimiz boşa gitmesin dedik. 12 gün sonra kan günüydü ben 8 gün kan verdim negatif çıktı 9.gün evde test yaptım yine çıkmadı bana debilen günde yine kan vericem ama yüksek ihtimalle tutmadı. Bir sonraki deneme 2 ay sonra olacak hastane öyle istiyor. Şimdilik bu kadar canlar
Surecı çok güzel anlatmışsın ♥️ rabbım gönlünüze göre sağlıkla versın ınsallah arkadaşım kolaylıkla ınsallah 🌸 bende etlık sehır hastesıne hormon ölçtürmek ıcın gıttım
Ve 34 yaşındayım amh 0.62 çıktı esımın test sonucunu bekliyoruz rahım fılmı ıcın ay sonu gıdıcem nasıl olacak çok merak ediyorum amh degerım de düşük rabbım yardımcımız olsun ♥️

Kendi yazdığımı düzeltmek istedim. Bu konuyu açtıgımda tedaviye yeni başlamıştım. 2. Kez tüp bebek tedavisi gördüm ve embriyom 5.gğne gidemedi transfer iptal oldu 3 ay geçti şimdi 3.ye hazırlanıyorum. 2 hafta önce Tıbbi genetik bölümüne gittik ve genetik testi istedik ücretsizmiş. Eğerki 1 kere bile düşük veya başarısız tüp bebek denemeniz olduysa yine etlik şehir kadın doğumun içinde tıbbi genetik bölümünden randevu alabiliyorsunuz. Sonuclarım cıkmadı embriyo taramalı hala yapılmıyor diye bildiğimden 3. Denememi baska merkezde yapmayı düşünüyorum

merhaba tekrardan rahım fılmı anestezılı mı yapılıyor acaba Etlik sehır hastanesinde

Raporlu tedavi görüyorum ben. 3 hakkınız var her hakta transfer sonrası yaptığınız ödeme 2bin lira falan azalarak gidiyor. İlk tedavide 17bin ödedim şuan 2. Tedavideyim bu sefer transfer sonrası 15bin civarında ödeme yapacağım söylendi. İlaçlar dahil değil. İlk tedavimde 20bine yakın tuttu ilaçlar ancak 2. Tedavimde ilaçların protokolü değiştirildi. 8 günlük ilaçlar 17.136 tuttu. 2-3 günlük daha yazılacak ilaçlar. Yani devlette raporlu olarak transfer sonrası aldıkları ödeme için rahat 20 bin ilaçlar ise 20-25bin bütce ayırmalısınız
Merhaba. Bebeğinize kavuşmuşsununuzdur inşallah. Üstünden zaman geçmiş ama banada yardım edermisiniz. bende mart ayından beri Etlik şehir hastanesine gidiyorum. aylardır neden çocuğum olmadığı ile ilgili hâlâ bir fikir sahibi olamadık. rahim filmi çekildi eşimin sperm örneklerine bakıldı. Amh iyi hormonlar normal sperm normal. Ancak adet zamanı görülen bir kistimin üstüne yoğunlaştılar. Sis ve TV ultrason çekildi hala kistin türüne karar veremediler bide raporda Adenomyozis tanısı yazıyor henüz doktora gösteremedim adet günü gel demişti adetimde gecikti stresten. bu sebeple de hâlâ bir tedaviye başlamış değiliz. Yumurta takibi bile henüz yapılmadı. Önümü görememek bu sürecin bu kadar yorucu olmasına sebep oldu. Sizlerin süreci nasıl ilerledi bu kadar uzun sürdümü ??? Eylülde işe başlayacağım gelip gitmem çok zor olcak diye korkuyorum çok fazla hastaneye gitmem gerekirmi süreç nasıl işler sizce.

Merhaba. Bebeğinize kavuşmuşsununuzdur inşallah. Üstünden zaman geçmiş ama banada yardım edermisiniz. bende mart ayından beri Etlik şehir hastanesine gidiyorum. aylardır neden çocuğum olmadığı ile ilgili hâlâ bir fikir sahibi olamadık. rahim filmi çekildi eşimin sperm örneklerine bakıldı. Amh iyi hormonlar normal sperm normal. Ancak adet zamanı görülen bir kistimin üstüne yoğunlaştılar. Sis ve TV ultrason çekildi hala kistin türüne karar veremediler bide raporda Adenomyozis tanısı yazıyor henüz doktora gösteremedim adet günü gel demişti adetimde gecikti stresten. bu sebeple de hâlâ bir tedaviye başlamış değiliz. Yumurta takibi bile henüz yapılmadı. Önümü görememek bu sürecin bu kadar yorucu olmasına sebep oldu. Sizlerin süreci nasıl ilerledi bu kadar uzun sürdümü ??? Eylülde işe başlayacağım gelip gitmem çok zor olcak diye korkuyorum çok fazla hastaneye gitmem gerekirmi süreç nasıl işler sizce.

İnşallah emeklerinizin karşılığını en kısa sürede alırsınız. Regl 2. Günü gidince eğer koşullarınız uygunsa tedaviye başlıyorsunuz bir kaç günde bir yumurta takibi yapılıyor gerekli büyüklüğe gelince de Opu. 3 defa denedim ben hepsini bu hastanede işlerinizin aksamaması ya da stres olmamanız için kendiniz çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Çok yoğunlar bazı şeyleri atlamaları ya da doğru anlanmadığında farkedememeleri kaçınılmaz oluyor. Ama Allah her bir çalışanından razı olsun. Klinik olarak hepsi çok iyi ben ücretli tedaviye gittim ama özel yerine çok daha fazla güvendim. Prosedür yorucu ama İnci hoca be ekibiyle emin ellerde olacaksınız. Sabredin sabrın sonu selamet

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz. inşallah hayırlısıyla kolaylıkla nasip olur sağlıklı bebişler isteyen herkese.

Back
X