Diyarbakır- batman hastane doktor önerisi

Hammel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
5
0
1
31
Herkese hayırlı akşamlar. Diyarbakır'da ya da Batman'da önerebileceginiz hastane ve kadın doğum doktoru var mı acaba?

Herkese hayırlı akşamlar. Diyarbakır'da ya da Batman'da önerebileceginiz hastane ve kadın doğum doktoru var mı acaba?
Merhaba ben tup bebek merkezinde aşılama tedavisi goruyorum diyarbakir dicle universitesi prof. Dr. Mehmet Sıddık Evsen iyi bir doktor ama uzun zaman bebek sahibi olmak isteyip de olmayanlara bakiyor

Merhaba ben tup bebek merkezinde aşılama tedavisi goruyorum diyarbakir dicle universitesi prof. Dr. Mehmet Sıddık Evsen iyi bir doktor ama uzun zaman bebek sahibi olmak isteyip de olmayanlara bakiyor
Anladım çok tesekkur ediyorum. Ben doğum için araştırıyorum özel tercih edecektim lakin fiyatlar aşırı uçmuş o yüzden simdi devlet hastanelerini araştırıyorum. Bu arada RABBİM en kısa zamanda en hayırlı bir şekilde nasip eylesin

Gittiğiniz doktordan memnun musunuz bende Mardin'de oturuyorum doktor arayışındaym da uzun zamandır çocuk ısıtıyoruz

Gittiğiniz doktordan memnun musunuz bende Mardin'de oturuyorum doktor arayışındaym da uzun zamandır çocuk ısıtıyoruz
Cok memnunum nusaybinden felan gelenler de var yakin cevrelerden cok gelen var bilginiz olsun

Diyarbakır memorialde iki doktora gittim ikisinden de memnun kalmadım

Bağlar Hastanesi'ndeki Veyis Keskin diyorum; daha önceki görev yeri de Kozluk'tu binlerce sağlıklı doğumuyla artık bölgede bilinen ve sevilen bir uzman...

Merhaba ben de orda tedaviye basladim. Siz hangilerine gittiniz acaba bi de sorun neydi özel degilse
Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Çocuk için gitmiştim ben
İsim vermeyeyim şimdi doktor ismi

Merhaba size mesaj atmak istedim ama mesaj kutunuz kapalı. Rica etsem bana mesaj atar misiniz? Bu konuyla ilgili sormak istediğim bir soru var

merhBa doktor bulabildiniz mi acaba, özelde ??
Kusura bakmayın ben şimdi gördüm mesajları doğumum oldu bu süreçte girmemiştim siteye. Batman egitimde yaptım doğumumu özeldeki doktorum 40 hafta oldu diye beklemek istemedi sezeryan dedi bende devlete gitmek durumunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…