Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat oldunuz mu? Ben de haluk bileki düşünüyorum cevaplarsanız sevinirimMrb cnm vala bnde ariodum haluk bilek e yaptrcm kbb cdr. 4 ocak ta gün aldım bi aksilik cikmazsa olacam ınslh. Yaptıran arkdslrim çok memnun kalmışlar ayrıca yaptığı burunlara da gördüm çok doğal çok gzl.akademikbb de calisior şu anda
Ben İrfan Erdem de oldum eğer hala olmadıysanız kendisiyle görüşebilirsinizAmeliyat oldunuz mu? Ben de haluk bileki düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim![]()
Siz yaptırdınız miAmeliyat oldunuz mu? Ben de haluk bileki düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim![]()
Merhaba bnde irfan erdem ı düşünüyorum memnun musunuz burnunuzu görebilme şansım var miBen İrfan Erdem de oldum eğer hala olmadıysanız kendisiyle görüşebilirsiniz
Ben recep güzelde yaptirdim memnunumSiz yaptırdınız mi
Evet memnunum, eğer bana özelden ulaşırsanız yardımcı olurum size her konudaMerhaba bnde irfan erdem ı düşünüyorum memnun musunuz burnunuzu görebilme şansım var mi
İrfan beye ne kadar ödediniz ameliyat içinBen İrfan Erdem de oldum eğer hala olmadıysanız kendisiyle görüşebilirsiniz
5 bin ödedim fakat kendisini şuan önermiyorum kendisi ne kadar iyi biri olsa dahi işinde iyi olduğunu düşünmüyorumİrfan beye ne kadar ödediniz ameliyat için
Ben de düşünüyorum onu neden önermiyorsunuz5 bin ödedim fakat kendisini şuan önermiyorum kendisi ne kadar iyi biri olsa dahi işinde iyi olduğunu düşünmüyorum
Fiyatı nedir bilginiz var mıEsim oldukca arastirdi ve en guzelini diyarbakirda yapildigini gordu 2 tane arkadasin yeriydi isimlerini hatirlamiyorum ama fba instgram diye cikiyor
6 veya 7 bin diye hatırlıyorum canım ama yükselmeye olabilirFiyatı nedir bilginiz var mı
Ne kadar oldu ki ?6 veya 7 bin diye hatırlıyorum canım ama yükselmeye olabilir
Geçen yıl eşim sorduğunda 7 bin diye hatırlıyorum mesala adana da yaşıyoruz biz eşim burda olmak istedi oradan virüs den dolayı vazgeçti 13 bin lira dedilerNe kadar oldu ki ?