Cok gecmis olsunBugün 3. Günüm fena halde şiştim morardım çok iyi sayılmam
Ancak sonuç iyi olursa unutabilirim bu ağrıları
Agriniz olduğunuzu yazmissiniz kusura bakmayınBugün 3. Günüm fena halde şiştim morardım çok iyi sayılmam
Ancak sonuç iyi olursa unutabilirim bu ağrıları
Çok sık yapıyorum buz uygulaması çay da içiyorumCok gecmis olsun
Buz uygulaması yaptiniz mi bol bol
Odem çayları oneriyorlar
Sanirim 4. Gun de cok odem olup sonra inmeye başlıyor.
Süreç genelde böyle umarim guzel sonuçlanır
Agriniz var mi peki
Cesaret edemiyorum ağrısı cok oluyor diyeÇok sık yapıyorum buz uygulaması çay da içiyorum
Ağrım çok zaten yoksa katlanılır
Benim ağrı eşiğim çok düşük yoksa çevremde olup önermeyen yok,ağrısı çok az diyorlardır kendi ailemden 5 kişi oldu hepsi de çok ağrımadı demiştiCesaret edemiyorum ağrısı cok oluyor diye
Hala gun alamadim
Merhaba nasil oldunuz merak ettim. Tamponlariniz cikti miBenim ağrı eşiğim çok düşük yoksa çevremde olup önermeyen yok,ağrısı çok az diyorlardır kendi ailemden 5 kişi oldu hepsi de çok ağrımadı demişti
Yarın çıkıyor ağrı kesici hala alıyorumMerhaba nasil oldunuz merak ettim. Tamponlariniz cikti mi
Bu kadar agri yormuyor muYarın çıkıyor ağrı kesici hala alıyorum
Ben zaten evdeyimBu kadar agri yormuyor mu
İşten izin alacsgim rapor verildi mi size
Insallah sonuç guzel olur. Sonuc guzel olunca da agrilar unutulur.Bugün çıkardım tamponları daha iyi hissettim ama hala gece ağrıyla uyanıp ilaç alıyorum
Ben de öyleyimInsallah sonuç guzel olur. Sonuc guzel olunca da agrilar unutulur.agri esigim cok dusuk. Bu yüzden erteliyorum
Sezeryan sonrası o kadar çok agri kesici kullandım kiBen de öyleyim
Yoksa bugüne kadar ameliyat olup bu kadar ağrı çekeni ben duymadım
Dr da dedi hala ağrı kesici Alman bunu gösterir; çoğu hasta ağrı kesiciyi 1 haftası bitmeden bırakıyormuş
Bana göre sezeryandan zor açıkçasıSezeryan sonrası o kadar çok agri kesici kullandım ki
Simdi o ağrıyı düşününce bu onun kadar midir ya da daha fazla midir
Ama bir yanımda diyor ki olunca daha iyi hissedeceksin
Cok aradayim Siz en azindan bunu atlatiyorsunuz
Tampon alınınca seklini gorebildiniz mi
Mrb cnm vala bnde ariodum haluk bilek e yaptrcm kbb cdr. 4 ocak ta gün aldım bi aksilik cikmazsa olacam ınslh. Yaptıran arkdslrim çok memnun kalmışlar ayrıca yaptığı burunlara da gördüm çok doğal çok gzl.akademikbb de calisior şu andame
Merhaba bende Haluk bey de olmayı düşünüyorum memnun kaldınız mıMerhaba bende Haluk Beyin yanında estetik yaptırmayı düşünüyorum. Sonuç nasıl memnun nusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?