Diyarbakır da kadın doğumcu ayşegül gümrah tuncel ???

slm o bayanı bilmiyorum ben daha önce duymadım ama önerebileceğim drlar var ben niyazi gültekine gitmiştim genesiste,zelal hanım da iyidir

bilmiyorum işte o bayanı ben de,ömer bey var dünya kadın doğum da bir de...

canım ben kız kardeşimde diyarbakırda zelal hanıma gidiyodu ilgili görünüyo ama maalesef dr iyi değil . 30 haftalık riskli bi gebeliği vardı . önce bebeğin kalp atışlarının iyi olmadığını söyledi daha sonra iyi iyi diyip pazartesi mutlaka kontrole gel diyip göndermiş . bebeğini pazar sabahı hareketlerinin olmaması üzere başka doktora gitmiş ve maalesef sezeryanla altılar . oysaki yatışı ogün yapılsaydı belki yaşardı. kerdeşim çok zor günler yaşadı diyarbakıra yanına gittim maalesef orda hizmet sıfır dr lar çöplüğe bakar gibi bakıyolar hastalara maalesef. kerdeşime birkez daha üzüldüm orda olduğu için. işallah iyi bi dr bulursunuz allah ordakilerin yardımcısı olsun. zelal ın ismini duyunca yazmadan geçemedim .

cnm sağol bende zelal den hıc memnun kalmadm sadece kontrole gtmıstım cok ılgısız ve cok hastası var o yüzden başın savıo bnce hastaları memorial da gönül hanım varmıs ıyı ama oda c.tesıler calısmıyo

bak gönül iyidir önceden genesisteydi..ilk defa zelal hanımda olumsuz birsey duydum desem,..tabi kaybınız büyük bu konularda sans ve kader faktörü de var ben niyazi hocadan cok memnun kaldım prenses gibi davranıyor size resmren

şuan 33 haftalık gebeyim.gebeliğimin başında zelal hanıma gittik genesise. bebeğimin geç döllenme olduğunu anlamadı ve hemen kürtaja yönlendi. oysa 2 hafta sonra bebeğimin kalp seslerini duyduk. genesiste pınar Tantekin var giden herkes memnun, ilgili bir doktor ve muayenesi 20 tl. memoriale gelince gönül hanım çok yoğun, randevusuz hasta kabul etmez, randevu saatinden 3-4 saat sonra alır seni.pek ilgili gelmedi bana, popüler bi doktor ama artısını görmedim. idrar yolu enfeksiyonu için gittiğimde bunun için mi geldin dedi bana muayenesi 80 tl olmuş. yaklaşık 5 aydır dr. Ayşegül gümrah tuncele gidiyorum ve çok çok memnunum. muayenesi 40 tl. seni dinler, bebeği çok ayrıntılı inceler, muayenesi seni tatmin eder kısacası.

merhaba bende diyarbakıra gelmeyi düşünüyorum da pınar hanımı önermişssiniz sizde ona mı gidiyorsunuz memnun kaldınız mı yani tavsiye edermisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…