Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben Mardin’de yaşıyorum normaldeGitmedim ama Ece Hanımı tavsiye ettiler baya. Sizi takip eden doktorunuz kim acaba
Çok teşekkür ederim kaç dakika bakıyorum acabaEce hoca çoooook tatlı bir insan ve doktorluğu da muazzam. Uzun uzun bakıyor, anlatıyor, açıklıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sizinle özelde konuşmuştuk daha önce. Diyarbakır da mısınızEce hoca çoooook tatlı bir insan ve doktorluğu da muazzam. Uzun uzun bakıyor, anlatıyor, açıklıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Evet hatırladımSizinle özelde konuşmuştuk daha önce. Diyarbakır da mısınız
Gitmeden tahlilleri yapıp mı götürdünüzEce hoca çoooook tatlı bir insan ve doktorluğu da muazzam. Uzun uzun bakıyor, anlatıyor, açıklıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Muayeneden sonra istenilen tahlilleri yaptık ne için gittiğinizi bilmiyorum ama elinizdeki ultrason görüntülerini de götürünGitmeden tahlilleri yapıp mı götürdünüz
Benimki gebelik değil menopoz başlangıcı var her gittiğinizde muayene ücreti veriyor musunuzMuayeneden sonra istenilen tahlilleri yaptık ne için gittiğinizi bilmiyorum ama elinizdeki ultrason görüntülerini de götürün