Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisine başlayacam doktor uğur değeri çok araştırdım yorumlar fena değil ama bide size sormak istedim uğur hocada tüp bebek tedavisi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı
Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisine başlayacam doktor uğur değeri çok araştırdım yorumlar fena değil ama bide size sormak istedim uğur hocada tüp bebek tedavisi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı
Gittim Canım uğur beye. Açıkçası diğer kadın doğum doktorları gibi rahmime baktı özgeçmişimi inceledi eşimin sonuçlarına baktı. Bizde herhangi bir problem yok elhamdülillah. Yani aşılama için uygunsunuz dedi. Tüp bebek daha çok uğraştırıcı ve tüp bebeklik bir durum yok diye aşılama olsun istedik. İğne vs verdi yumurta kontrolleri yapıldı catlamadan sonra aşılama yapıldı. Şuan beklemedeyim. Allah razı olsun ilgili bir doktor işinde iyidir ama aşırı yoğunluk var ve iyi bir doktor olduğu için talep çok. Haliyle de çok bişey beklemiyorum ben. Yani çocuk bu olacağı varsa doğal yoldan da olabilirdi ama Rabbim nasip etmiyor. Belki aşılama bir vesile olur
Aynı fikirdeyim.
Görümcem bildiğiniz 3 yıldır dondurmuş embriyolarını uğur değerde ve asla ne arayan var ne soran
Ben zeki hocada (bahçecide tedavi oldum) dondurulmuş embriyom vardı hemen hemen her ay aranıyordum artık engelleme noktasına gelmiştim halini hatrını sorup düşünürseniz buradayız demek için arıyorlar bu bile bahçeciyi seçmek için sebep bnce.
Merhaba bende uğur değerde tüp bebek yaptırıyorum ilk transferim negatifti taze transferdi ikincisini 3 gün önce yaptım yine negatif hissediyorum hayırlısı olsun. Ama uğur hoca ve ekibinden çok memnun kaldım. Biz uğraşıyoruz veren Allah sonuçta.