Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay Ali Emre hocaya yaptırdım o hastahanede pozitif uğur değere iyi diyorlar ama çok kalabalık oyüzden Emre hocayı tercih ettim öneririmArkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisine başlayacam doktor uğur değeri çok araştırdım yorumlar fena değil ama bide size sormak istedim uğur hocada tüp bebek tedavisi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı
Ever onu bende duydum embiryologları nasıl peki laboratuvarını çok merak ediyorum lütfen BilgiBen geçen ay Ali Emre hocaya yaptırdım o hastahanede pozitif uğur değere iyi diyorlar ama çok kalabalık oyüzden Emre hocayı tercih ettim öneririm
Merhaba uğur hocaya bende aşılama için gitmeyi düşünüyorum aşılama yapıyor mu kendisi acaba? Siz gittiniz mi memnun musunuz? İlgili bir doktor mu.Ever onu bende duydum embiryologları nasıl peki laboratuvarını çok merak ediyorum lütfen Bilgi
Merhaba, aşılamayı nerede yaptırdınız, tüp bebek düşünüyorum memorial uğur değer iyi mi acabaMerhaba uğur hocaya bende aşılama için gitmeyi düşünüyorum aşılama yapıyor mu kendisi acaba? Siz gittiniz mi memnun musunuz? İlgili bir doktor mu.
Ben aşılama yapıyo diye biliyorum öyle duymuştum siz gittiniz mi uğur hocayaMerhaba uğur hocaya bende aşılama için gitmeyi düşünüyorum aşılama yapıyor mu kendisi acaba? Siz gittiniz mi memnun musunuz? İlgili bir doktor mu.
Uğur hocaya gittim yaptırdım. Sonucu bekliyorum. İyi bir doktor ama kalabalık. Yoğun. Talep çok fazla.Merhaba, aşılamayı nerede yaptırdınız, tüp bebek düşünüyorum memorial uğur değer iyi mi acaba
Gittim Canım uğur beye. Açıkçası diğer kadın doğum doktorları gibi rahmime baktı özgeçmişimi inceledi eşimin sonuçlarına baktı. Bizde herhangi bir problem yok elhamdülillah. Yani aşılama için uygunsunuz dedi. Tüp bebek daha çok uğraştırıcı ve tüp bebeklik bir durum yok diye aşılama olsun istedik. İğne vs verdi yumurta kontrolleri yapıldı catlamadan sonra aşılama yapıldı. Şuan beklemedeyim. Allah razı olsun ilgili bir doktor işinde iyidir ama aşırı yoğunluk var ve iyi bir doktor olduğu için talep çok. Haliyle de çok bişey beklemiyorum ben. Yani çocuk bu olacağı varsa doğal yoldan da olabilirdi ama Rabbim nasip etmiyor. Belki aşılama bir vesile olurBen aşılama yapıyo diye biliyorum öyle duymuştum siz gittiniz mi uğur hocaya
Merhabalar bende bu hafta tadaviye basliyacm uğur hocanın yanında sizin ilk denemiydiBen geçen ay Ali Emre hocaya yaptırdım o hastahanede pozitif uğur değere iyi diyorlar ama çok kalabalık oyüzden Emre hocayı tercih ettim öneririm
Merhabalar ilk denemeniz miydiBen geçen ay Ali Emre hocaya yaptırdım o hastahanede pozitif uğur değere iyi diyorlar ama çok kalabalık oyüzden Emre hocayı tercih ettim öneririm
Aynı fikirdeyim.Tüp bebek yapacaksanız bahçecidem başka yerde yapmayın derim