Sabdem Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2020 299 198 53 1 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabdem #1 Diyarbakir dicle memorial iyi bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mi?
R Rebelion18 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 812 582 103 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabdem #2 İmdat Burhan özeli tavsiye ederim. İyi bir insan ve çok iyi bir doktor kendisi.
Ruzgarruya "RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN 🌸 Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.364 1.019 83 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabdem #3 Sabdem .!.: Diyarbakir dicle memorial iyi bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Hsmilesiniz sanırım Allah sağ salim kucsginiza almayı nasip etsin.tuo bebek mi normal mi bide memorial e gittiniz mi
Sabdem .!.: Diyarbakir dicle memorial iyi bir kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Hsmilesiniz sanırım Allah sağ salim kucsginiza almayı nasip etsin.tuo bebek mi normal mi bide memorial e gittiniz mi
L Livagul Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2021 565 291 53 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabdem #4 Ruzgarruya .!.: Hsmilesiniz sanırım Allah sağ salim kucsginiza almayı nasip etsin.tuo bebek mi normal mi bide memorial e gittiniz mi Genişletmek için tıkla... Canim bulabildin mi doktor dicle unv inerebilecek biri varmi bilion mu
Ruzgarruya .!.: Hsmilesiniz sanırım Allah sağ salim kucsginiza almayı nasip etsin.tuo bebek mi normal mi bide memorial e gittiniz mi Genişletmek için tıkla... Canim bulabildin mi doktor dicle unv inerebilecek biri varmi bilion mu
Ruzgarruya "RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN 🌸 Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.364 1.019 83 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sabdem #5 Ankara'ya gttim kendi doktoruma.o hastalığım ameliyatımı herşeyi yaptı bilir diye şansımı onda denedim canm.transfer oldum bugün 7.gunum bekliyorum inşallah Allahım hayırlı haberler almayı banada herkesede nasip eder.sizde mi merkez arayışında siniz
Ankara'ya gttim kendi doktoruma.o hastalığım ameliyatımı herşeyi yaptı bilir diye şansımı onda denedim canm.transfer oldum bugün 7.gunum bekliyorum inşallah Allahım hayırlı haberler almayı banada herkesede nasip eder.sizde mi merkez arayışında siniz