Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar diyarbakir bahcecide 1 negatifim var diyarbakirda başka iyi lavabatuvar olarak iyi merkez varmi güzel olumlu sonuç alan yardımcı olabilirmi amh düşük
Arkadaşlar diyarbakir bahcecide 1 negatifim var diyarbakirda başka iyi lavabatuvar olarak iyi merkez varmi güzel olumlu sonuç alan yardımcı olabilirmi amh düşük
zaten bi bahçeci var bower var bi de ugur değer var. Yunus çavuşa gidip de olumlu sonuç alan oldu. Ama bence önceliğiniz amh yükseltecek şekilde diyet yapsanız belki daha faydalı olur..
zaten bi bahçeci var bower var bi de ugur değer var. Yunus çavuşa gidip de olumlu sonuç alan oldu. Ama bence önceliğiniz amh yükseltecek şekilde diyet yapsanız belki daha faydalı olur..
Evet. Çekiliyor diye biliyorum ama renkli ultrason olan yerde yapsanız daha iyi olur ben çekildim ozelde CD hic bir şey gözükmüyor 2. 3 fotoğrafla kaldım elimde