Diyarbakır tüp bebek tedavisi

ProXima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
722
1.969
43
Merhabalar..Memlekette doktorum tüp bebek tedavisine başlayacaktı fakat burda öyle bir süremiz yok, görev yerimize dönmemiz gerekiyor..Diyarbakır da tüp bebek tedavisi için gidebileceğim yer veya doktor önerileriniz olursa çok sevinirim…

Merhaba ben hakan çoksüerde yaptırıyorum şu an tramsfer aşamasındayım

Merhaba ben hakan çoksüerde yaptırıyorum şu an tramsfer aşamasındayım
Merhaba..Allah miniğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hakan hoca dan memnun musunuz..İnternette çok fazla iyi ve kötü yorum okudum kafam karıştı açıkçası..

Tüp bebek hakkında pek bilgim yok ama bazı kadınlardan duydum Fatmanur çaça diye bir uzman var iyi olduğunu söylediler. Daha önce devlette idi orda tüp bebek kısmıyla ilgileniyordu şimdi hangi özel hastahanede bilmiyorum.

Merhaba..Allah miniğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hakan hoca dan memnun musunuz..İnternette çok fazla iyi ve kötü yorum okudum kafam karıştı açıkçası..
Allah razı olsun inşallah sizde güzel bi şekilde ilerlersiniz tedavinizde yani şöyle düşünün şimdi bi doktor var normal düzeyde hastası olan yani haliyle o doktor beğenilen biriyse kötü hastası da olsa azdır çünkü yani normal hasta seviyesi olduğu için ama hakan beyin çok fazla hastası var yani merkezine gidince dahi anlıcaksınız ben 400 tane güzel yoruma rastladım hasta randevu kısmında değerlendirme de sonra bizzat oraya gittik orda da gördüm o kapıdan mutlu betasıı yüksek yani pozitif sonuç alarak cıkan insanlar on dakika da on tane gördüm hatta ama kötü yorum dört beş tane gördüm. Yani çok hastası olan bi doktorun her hastasında başarı göstermesi imkansız haliyle aralarında kötü yorum yapacak hastasıda çok oluyor. Belki benimde tutmıcak bunu Allah bilir bazsn olmayınca olmuyor ama ben birini buldum hakan beye tüp bebek yaptıran o beni rahatlattı teker teker anlattı bana ve ilkinde tutmuş şu an hatta gecen ay oğlunu kucagına aldı. Yani şu ana kadar gayet güzeldi aşamamız dörr tane blast a kalite 5.gün embriyomuz oluştu çok şükür ama benim vucudum yumurta toplama sonrası tepki verdi ohss oldum o yüzden donduruldu bu adetimde ilaçlara başlıcaz rahimi hazırlamak için sonrada transfer. Yani hakan hoca elinden geleni yaptı tutmazsada bnden kaynaklıdır diye düşünürüm doktordan değil anlıcagınız elinden geleni yapyor amacım doktoru övmek değil bende sizin gibiydim hatta buraya hakan çokşüer yazın benim ismimi çok görürsünşz herkese sordum çünkü doktoru en sonunda detaylı biriden dinledim ve ona çok dua ettim evet biraz reklam yapıyor doğru ama inan o yaptıgı reklamlarda doğru yani başarıları çok adamın

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kafam da biraz daha netleşti durum

Kesinlikle tavsiye etmem orda tedavi oldum devlet hastanesinden beter bı yer . Labaratuvari iyi degil

Zeki akkumdan memnun kalan çok hasta var onunla görüşebilirsin canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…