• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer+6 silik gebelik testi

Hem coraspirin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktora sorup birini kessem mi acaba
Doktor kanama kırmızıya dönerse kestiriyor evet ama şuan panik olma sakinleş en kötü yarın da kanaman ya da lekelenmen devam ederse doktorla konuşursun

İnşallah tutar şeninde dikkat etmemiz gereken bişi varmı ben ara ara yürüyüş yapıyorum genel olarak yatıyorum
Bana çok kısıtlama kendini gündelik hayatına dönebilirsin dediler ekstra dikkat ettiğim bişey olmadı açıkçası sürekli yatmıyorum ağır falan kaldırmıyorum ama yemek vs yapıyorum sürekli istirahat halinde değilim

Bana çok kısıtlama kendini gündelik hayatına dönebilirsin dediler ekstra dikkat ettiğim bişey olmadı açıkçası sürekli yatmıyorum ağır falan kaldırmıyorum ama yemek vs yapıyorum sürekli istirahat halinde değilim
Banada demedi ama insan korkuyor

Kızlar bugün kahverengi bir leke geldi karnımda ağrıyor umarım regl olmam yerleşme kanaması olabilir mi daha önce deneyimleyen varmı bu durumu
Yerleşme ooo ilaçlar baskılıyor adet olmazsın ki testte pozitifi gördün ya sen idrarda 😅 benim de 8.günde yerleşme kanaması oldu

Bakın bu sabahkiler bu şekilde çıktı
Merhaba canım, ben de transferin 6. Günü silik çizgi gördüm. Ama cesaret edip kan veremedim. 9. Gün verdiğimde yüksek çıktı. 12. Gün yani asıl test günü 5 kat artmıştı. 5. Gün embriyosu olunca tutunmaya hazır olduğundan erken implantasyon olabiliyomuş. Yani kana daha erken geçiyor. O yüzden biz de erken zamanlarda idrarda görebiliyoruz demek ki. Ben de 12 Kasım’da 3aa ve 3ab kaliteli dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. Bağışıklık problemim vardı. Makrofaj aşısı ve serum tedavisi uyguladılar. 3. Kez tekrar beta istedi doktor yarın. Klinik olarak gebelik kesinleşti ama sanırım doğurana kadar emin olamayacağım zira hala sevinemiyorum. 😂

Ben de artık öğrenmek istiyorum ama sabredicem en son raddeye kadar. T+8 sabahında kan vermek istiyorum 5. Gün embriyosu, çıkar değil miii? 🥹🌸

Ya burada okuyorum 5.günde görenleri birde benim bir kimyasalım var onda 6.günde öğrenmiştim şansımı deneyim dedim
Benim bundan öncekini 7.günde öğrenmiştim sonra güzel yükselmedi diye yedim kendini bu seferkini 9. Gün verdim inat ettim çünkü güzel yükselmezse kendi kendini yersin

Back
X