Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba , 2 defa Diyarbakır Bahçeci den negatif aldım.Tekrar aynı yerde başlamak istemiyorum..Diyarbakır da önereceğiniz memnun kaldığını doktorlar kimler acaba ?
kızlar merhaba , 2 defa Diyarbakır Bahçeci den negatif aldım.Tekrar aynı yerde başlamak istemiyorum..Diyarbakır da önereceğiniz memnun kaldığını doktorlar kimler acaba ?
Benim konuştuklarımdan olumlu sonuç alan o kadar çok değil doktor çok yoğun ilk transferimde transfer günü masada idrara sıkışık 1 saat beklediğimi biliyorum hemşireler bile doktor niye gelmiyor fdiye gerilmişti yoğun olduğu için yetişemediğini düşünüyorum
Benim ilk denemem, kız kardeşim ve yakın arkadaşım yunus hocada tedavi gördü ve sonuç aldı. 152 bindi enson ama fiyat güncellemesi olacaktı temmuzda diye söylemişlerdi
Benim ilk denemem, kız kardeşim ve yakın arkadaşım yunus hocada tedavi gördü ve sonuç aldı. 152 bindi enson ama fiyat güncellemesi olacaktı temmuzda diye söylemişlerdi