• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır Tüp Bebek

Birumut21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
48
kızlar merhaba , 2 defa Diyarbakır Bahçeci den negatif aldım.Tekrar aynı yerde başlamak istemiyorum..Diyarbakır da önereceğiniz memnun kaldığını doktorlar kimler acaba ?

kızlar merhaba , 2 defa Diyarbakır Bahçeci den negatif aldım.Tekrar aynı yerde başlamak istemiyorum..Diyarbakır da önereceğiniz memnun kaldığını doktorlar kimler acaba ?
Hangi doktordu
zeki akkum çok iyi bi doktordu

Zeki Hocaydı ama 2 kez negatif alınca tekrar aynı merkeze gitmek istemiyoruz

Zeki Hocaydı ama 2 kez negatif alınca tekrar aynı merkeze gitmek istemiyoruz
Aaa çok şaşırdım çevremden en az 3 kişi gidip pozitif sonuç aldı hatta ben bile ankaradan oraya gitmeyi düşündüm o derece yani

Benim konuştuklarımdan olumlu sonuç alan o kadar çok değil doktor çok yoğun ilk transferimde transfer günü masada idrara sıkışık 1 saat beklediğimi biliyorum hemşireler bile doktor niye gelmiyor fdiye gerilmişti yoğun olduğu için yetişemediğini düşünüyorum

Eğer tedaviye başlamadıysanız yunus hoca ile bir görüşün bence. Bower hospital de

Siz orda mı yaptırdınız kaçıncı denemenizde oldu fiyat biliyor musunuz cvp verirseniz çok sevinirim

Siz orda mı yaptırdınız kaçıncı denemenizde oldu fiyat biliyor musunuz cvp verirseniz çok sevinirim
Benim ilk denemem, kız kardeşim ve yakın arkadaşım yunus hocada tedavi gördü ve sonuç aldı. 152 bindi enson ama fiyat güncellemesi olacaktı temmuzda diye söylemişlerdi

Benim ilk denemem, kız kardeşim ve yakın arkadaşım yunus hocada tedavi gördü ve sonuç aldı. 152 bindi enson ama fiyat güncellemesi olacaktı temmuzda diye söylemişlerdi
Tabi kişiye göre uygulanan tedavi değişiyor. Sadece hastane ücretiydi bu

Back
X