• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da aile boyu cinnet: 3 ölü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Diyarbakır'da aile boyu cinnet geride 3 ölü, bir katil zanlısı baba bıraktı
Sitene Ekle
3-kadin-pompali-tufekle-olduruldu-6088964.Jpeg

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Anne Adalet Toprak kendisinden alışveriş yapmak üzere bayram harçlığı isteyen iki kızıyla tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü.

Cinnet getiren anne Toprak evdeki pompalı tüfekle iki kızına ateş açtı. Silahlı saldırıda 18 yaşındaki Havva ile 20 yaşındaki Kevser Toprak olay yerinde can verdi.

Anne Adalet Toprak silah sesleri üzerine eve giren baba Sadık Toprak'a da ateş açtı. Silahın tutukluk yapması üzerine baba Toprak anne Adalet Toprak'ı bıçaklayarak öldürdü.

HABERTÜRK

http://www.milliyet.com.tr/3-kadin-pompali-tufekle-olduruldu-gundem-2121270/

anne tüm aileyi öldürmek istiyor sanırım ilk defa rastlıyorum böyle bi habere türkiye için, ilginç

aile boyu cinnet demiş ama adam kendisini savunmuş sanırım, gerçi öldürmek zorundamıydı bilemedim, belki kızlarını öyle görünce ona da cinnet gelmiştir

Genelde erkekler böyle para yüzünden cinnet geçirir de ilk defa bir annenin böyle yaptığını duydum:KK57::KK57::KK57:

Ergen kızları idare etmek zor herhalde annenin parayla planı vardı ama kızlar parayı anneye vermeyince kavga çıktı, o dönem yemiyorsun yediriyorsun giymiyorsun giydiriyorsun , anne genç kızlarla yarış halinde olmaması gerek , yazık olmuş

tv de verdi şimdi baba kızlarını öyle görünce karısının boğazını kesmiş

Back
X