Arkadaşlar merhaba, ben 2013 te burun ameliyatı oldum, kemerli bir burnum vardı ve daha önemlisi nefes sıkıntım vardı, internetten araştırma yaptım ve sitesindeki olumlu hasta yorumlarını okuyunca burhan özalp cok kafama yattı, yüzyüze görüşmeye gittim ve cok güven verdi, böylelikle ameliyat olacağım doktor belli olmuş oldu. Ameliyattan sonra hiç morluk olmadı şişimde sadece göz altlarımda ve cok az oldu, ama daha ikinci günde bi sıkıntı varmış gibi geldi, çünkü sağ burun deliğim tamponlardan dolayı tamamen kapalıyken sol burun deliğimde nefes alabildiğim küçük bir boşluk olduğunu farkettim, daha sonra tampon aldırmaya gittim ,soldaki tampon yukarı çıkmış ,yaklaşık birbuçuk saat alamadı, ciddi acı cektim, lokal anestezi yaptı yine alamadı, sonra amelyatla alacaz dedi allahtan son denemesinde alabildi,ucuz kurtardım, asıl sıkıntı şişlerim inince çıktı ortaya, burnum her göreninde söylediği üzere eğri, sağa doğru parantez, burun sırtımın sağ kemiği dıça çıkık c harfi gibi sol kemiği düz ama tırtıklı tırtıklı, ayrıca burun deliklerimden biri enini biri boyuna duruyor, elim burnuma her değişinde iğrenç kıkırdak sesleri çıkıyor, burnum sağ profilden başka, sol profilden başka duruyor, en berbat önden ve alttan duruyor tabi, en önemliside nefes problemimde en ufak bir düzelme bile olmadı, sol burun deliğimdede parça bırakmış kafamı kaldırınca net görünüyor içerde, ben 4 senedir mecburen bu halle yaşıyorum, cok istememe rağmen hem maddi hem manevi revizyon amelyatından korkuyorum çünkü, bir arkadaşım bana yine burhan özalpte amelyat olan arkadaşının resmini gönderdi onunda benimki gibi yamuk burnu, yani internet yorumlarına ve adamın ikna kabiliyetine ,eski burnum çok daha sorunsuzdu, keşke ameliyat olmasaydım, verdiği güvene aldanmayın