Diyarbakırda burun estetiği olan

denizsiz21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
11
0
31
Kızlarrrrr!! Acil yardım diyarbakır da burun estetiği olan memnun kalan ve iyi doktor önerebilirim diyen arkadaşlar yardımlarnzı bekliyorum özellikle irfan erdem hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen yazın

Kızlarrrrr!! Acil yardım diyarbakır da burun estetiği olan memnun kalan ve iyi doktor önerebilirim diyen arkadaşlar yardımlarnzı bekliyorum özellikle irfan erdem hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen yazın
Ben oldum İrfan Erdem de memnunum şuan benim burnumda bir sorun yoktu sadece kemerliydi ama tereddüt etmeden onda olabilirsin çevremdekiler özellikle çok beğeniyolar :)

ben de burhan özalp e oldum canım ve memnunum burhan hocayla da görüsebilirsin :)

ben de burhan özalp e oldum canım ve memnunum burhan hocayla da görüsebilirsin :)
tşk ederim canım bu konuyu açalı bayaa oldu sanırım cevap falan da net alamadım ama ben ameliyatımı oldum uzun araştırma ve görüşmeler neticesinde Dr. Haluk bilek 'e çokta memnun kaldım size tekrar teşekkür ederim

tşk ederim canım bu konuyu açalı bayaa oldu sanırım cevap falan da net alamadım ama ben ameliyatımı oldum uzun araştırma ve görüşmeler neticesinde Dr. Haluk bilek 'e çokta memnun kaldım size tekrar teşekkür ederim
ben de cok arastırmıstım buradakı yorumlara cok bakmıstım. su an eski burnumu dusunmek bıle ıstemıyorum :) ameliyat olalı ne kadar oldu peki?

Cnm bende 4 ocakta haluk bilek e yaptiracam ınslh.herkes çok memnun bakalım bnde memnu. Kalacakmiyim 2300 anlaştık merk edenler varsa

Sizin burunlar ne alemde fotograf gormem mumkun mu acaba memnun kaldiniz mi? Ve fiyat cok yukselmis kizlar haluk bilek yeni hastanesinde 6000 istiyor

Evet oldum 1 buçuk yıl oldu. Memnun kaldım ben umarım siz de kalırsınız :)
Ayy inşallah.
Haluk hoca ya mı oldunuz ?
Bi de bana biraz bahsetseniz
Yani ne kadar sürdü tam iyileşmesi veya nelere dikkat ettiniz ?

Ben öğretmenim uzaktan eğitim veriyorum misal hemen başlayabilir miyim yoksa ara mı vermek zorunda kalacağım?

Ayy inşallah.
Haluk hoca ya mı oldunuz ?
Bi de bana biraz bahsetseniz
Yani ne kadar sürdü tam iyileşmesi veya nelere dikkat ettiniz ?

Ben öğretmenim uzaktan eğitim veriyorum misal hemen başlayabilir miyim yoksa ara mı vermek zorunda kalacağım?
Evet evet Haluk hocaya oldum. Yaptığı burunları görünce karar verdim hemen. Bir hafta 10 günü gözden çıkarmanız lazım. Çünkü burun çoğunlukla kapalı oluyor. Göz surat kaymış oluyor. Dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Tambon alınıp bant yapistirildiktan sonra Cook daha kolay bir süreç benim 10 gün sonraydı bazılarının daha erken alındı sizin de degisebilir. Hızlı bir şekilde iyilesiyorsunuz sonrasında benim bir iki ayda oturmaya başladı burnum.

Evet evet Haluk hocaya oldum. Yaptığı burunları görünce karar verdim hemen. Bir hafta 10 günü gözden çıkarmanız lazım. Çünkü burun çoğunlukla kapalı oluyor. Göz surat kaymış oluyor. Dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Tambon alınıp bant yapistirildiktan sonra Cook daha kolay bir süreç benim 10 gün sonraydı bazılarının daha erken alındı sizin de degisebilir. Hızlı bir şekilde iyilesiyorsunuz sonrasında benim bir iki ayda oturmaya başladı burnum.
Merhaba ben de düşünüyorum fakat instagram da hiç örnek foto yok neredeyse. Bu yüzden cesaret edemiyorum. Fotonuzu var mi acaba

X