arkadaşlar merhaba.ben 7 haftalık hamileyim ve diyarbakıra yeni tayin olduk burda bildiğimiz bi doktor yok.ben özelde bi doktor bulup bu süreçte devamlı bu doktorun takip etimesini istiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler
canım,,
hamilelik hassas bir süreç doktorla kesinlikle iyi bir iletişim kesinlikle önemli...
ben 6 sene evvel diyarbakırda çalışırken gittiğim doktor vardı adı "fahriye ayık sezer" inşaallah halen ordadır... muayenehanesi galeria' nın karşısındaydı. o kadar tatlı dilli bir doktor ki kesinlikle memnun kalırsın. üstelik diyarbakır kadın doğumdaydı ve hastaneye gelenlere dahi çok candan davranırdı.
ben hiç gitmedim ama bebeğimde bi sorun tespit edilmişti bana o zaman diyarbakırda çalışan Zeki AKKUM u tavsiye etmişti güvendiğim bi arkadaşım..özel alman hastanesinde çalışıyormuş ama ulaşmak zor falan demişti..ben mardinde çalıştığım için biz sık sık gidemeyeceğimizden gitmedik...istersen bi araştır.
zeki akkum da aklıma geldi ama inferlite merkezinde çalışıyor ve çok yoğun diye biliyorum ama o da iyidir. kuzenim dicle tıp ta hemşireydi onu tavsiye etmişti ama ulaşılması biraz meseleydi ve merkeze bir buçuk saat saat mesafede olduğum için ona gitmemiştim.
bir tane kızıl saçlı yüzü çilli bir doktor vardı kabus gibi o da diyarbakır kadın doğumdaydı ilk gecem biraz sorunlu olduğu için düğünden 1 hafta sonra gitmiştim masada aşırı heyecanlandım sonuçta ilk muayenemdi ... ama bana bir bağırdı ki ben muayene olamayacağımı söyleyince " hoca hanımın karnesini verin gitsin" diye bir daha bağırdı. kadın doğumdan galerianın oraya kadar ağlaya ağlaya gitmiştim (
hemen soluğu fahriye hanımda aldım bana önce eve gidip dinlenmemi sakinleştikten sonra öğleden sonra gelmemi söylemişti , evet muayenede yine zorlandım ama bana o kadar anaç ve sevecen davrandı ki kaç yıl geçti yaptığı insanlığı unutamam...
canım,,
hamilelik hassas bir süreç doktorla kesinlikle iyi bir iletişim kesinlikle önemli...
ben 6 sene evvel diyarbakırda çalışırken gittiğim doktor vardı adı "fahriye ayık sezer" inşaallah halen ordadır... muayenehanesi galeria' nın karşısındaydı. o kadar tatlı dilli bir doktor ki kesinlikle memnun kalırsın. üstelik diyarbakır kadın doğumdaydı ve hastaneye gelenlere dahi çok candan davranırdı.
arkadaşlar merhaba.ben 7 haftalık hamileyim ve diyarbakıra yeni tayin olduk burda bildiğimiz bi doktor yok.ben özelde bi doktor bulup bu süreçte devamlı bu doktorun takip etimesini istiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler
canım hamileliğin basında bende yaşadım aynı seyı hangı doktora gıtsem dıye bızde tayın dolayısıyla burda oldugumuz ıcın tanıdıgımız ne doktor vardı nede onerebılecek bırı.sonra bir arkadasın onerısıylede özel dünya doğumdakı ömer yalınkayaya gıttım.25 haftalık suan bebiş. memnunum doktrdan.şimdilik.:)