- Emoji Skoru
- 109
- Puanlar
- 103
Nisan 3 te aldım hayırlısıNe zamana aldınız peki bende kendimi toparlayıp alıcam zeki beye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisan 3 te aldım hayırlısıNe zamana aldınız peki bende kendimi toparlayıp alıcam zeki beye
Hayırlısı inşallah ben bugün hamile olduğumu öğrendimNisan 3 te aldım hayırlısı
Merhaba, yeni doğum yapmışsınız sanırım, hayırlı olsun. Kimyasallar kürtajlar vs nerede yaşandı, hangi hastane yani. Yapılan genetik testler vs devlet hastanesinde mi oldu ya da hangi doktorda? Kısaca bilgi verebilir misiniz, özelden mesaj da atabilirsiniz.Teşekkür ederim darısı tez zamanda bekleyenlerin başınaBenimde 8 yaşında bir oğlum var doğal yolla hemen oldu hiç beklemedim diyebilirim. Sonra sırasıyla 2 kez kürtaj oldum, 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bir başarısız aşılama ve tüp bebek deneyimim oldu. Toplam 3 kez her çekildim bu aralık ayında Histeroskopi oldum. Hem bana hem eşime genetik tahliller dahil bir sürü şey bakıldı. Doktor bir yıl bekle herşeyin normal dedi ama oğlumun yaşı büyüdüğü için beklemek istemedim. 5 yıldır ikinci çocuk için uğraşyorum anlayacağınız
![]()
TeşekkürlerMerhaba, yeni doğum yapmışsınız sanırım, hayırlı olsun. Kimyasallar kürtajlar vs nerede yaşandı, hangi hastane yani. Yapılan genetik testler vs devlet hastanesinde mi oldu ya da hangi doktorda? Kısaca bilgi verebilir misiniz, özelden mesaj da atabilirsiniz.
Zeki hocayı önerir misin canım Bnde ona gitmeyi düşünüyorum daMerhaba zeki akkumda ilk seferde pozitif gördüm. Başka merkezde benim de negatifim var. Umudunu kaybetme lütfen. Burada tanıştığım bir arkadaş zeki hocada iki negatif gördü. 3.embriyo için çok ümitsizdi kalitesi diğerlerine göre düşük hiç şansım yok, başka merkezde sıfırdan başlayacagım diyordu. Ona da çok dil döktüm. Şükür o embriyo dan pozitif aldı. Lütfen kaderine güven nasibinde varsa oluyor zaten. Bahçeci güvenilir bir merkez. Benim sebepsiz infertelite. Normal yolla bir oğlum var 9 yaşında ikinci çocuk olmayınca tüp bebek denedik
Kesinlikle öneririm ben de pozitif alanlardanımZeki hocayı önerir misin canım Bnde ona gitmeyi düşünüyorum da
Evet canım zeki hocanın hekimliği de insanlığıda çok iyidir, randevu alarak ücretsiz ön görüşme yapabilirsin içine sinmezse başka bir hekimle yola devam edersin doktorla kurulan güven ilişkisi çok önemliZeki hocayı önerir misin canım Bnde ona gitmeyi düşünüyorum da
Merhaba öncelikle tez vakitte evladınıza kavuşmanızı diliyorumMerhaba herkese ,
Benimde amh düşük 0,32 ilk transferimi Uğur Hocada oldum maalesef negatif oldu 3.gün embriyosu taze transferdi perşembe günü Zeki Akkuma randevu aldım .Sizce Uğur Hoca da mı devam etmeliyim yoksa Zeki Hoca da mı ? Uğur Hocayı çok ama çok seviyorum fakat laboratuvar ve başarı yüzdesi açısından kafam çok karışık ne yapacağımı şaşırdım .
Tekrar merhaba , evet Uğur Değerdi . Gideceğim perşembe günü umarım laboratuvar konusunda daha iyi sonuç alırımMerhaba öncelikle tez vakitte evladınıza kavuşmanızı diliyorumuğur hoca dediğiniz uğur değer mi? Uğur hocanın hekimliği için hep güzel şeyler duydum fakat memorial çok yoğun, uğur hoca çok çok yoğun. Evet zeki hocada çok yoğun bir doktor. Ama uğur hoca hem gebelik takibi yapıyor, hem tüp bebek, hep sezaryen, hem normal doğum, hem kist miyom vb operasyonlar yapıyor. Arkadaşım gebelik kontrolü için gittiğinde 3 saatten fazla beklediğimi bilirim dedi. Yani benim böyle bir vaktım de sabrım da yok açıkcası. Zeki hoca sadece tüp bebek üzerine çalışıyor ve sadece 13.haftaya kadar gebelik takibi yapıyor. Bahçecinin fiyat politikası biraz acımasız fakat kalite olarak cidden çok iyi. Siz bi zeki hocayla perşembe günü görüşün kafanızda bişeyler netleşir