Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır'da tüp bebek tedavisi görenler!

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
Diyarbakır ilinde mevcut bulunan tüp bebek merkezlerinde tadavi görmüş veya gören arkadaşlarımız buraya hangi merkezde tedavi gördüklerini, izlenimlerini yazabilirlermi acaba?

Çok sevindim adınıza, inşaallah olumlu sonuçlanır. peki niçin orda karar kıldınız?

Diyarbakır ilinde mevcut bulunan tüp bebek merkezlerinde tadavi görmüş veya gören arkadaşlarımız buraya hangi merkezde tedavi gördüklerini, izlenimlerini yazabilirlermi acaba?
mrb canım ben dıcle memorıala gıdıyordum 1 negatıf asılama bı de olumsuz tup bebek bakalım bukez baska hastane arıyorum zekı akkumu ovduler eger dıyarbakırda yapıcaksam bu dr u denıcem...yada ıstanbul ızmır bakalım sız nede karar kıldınız

merhaba.Ben tedavi görmedim ama bahçecinin merkezine gidip memnun olan birini biliyorum.Geneldede hep iyi dediler ama şahsen gidip hiç görüşmedm

Ben veni vidide karar kıldım tedavimede başladım çok şükür. Çok kalabalık ve hasta sayısıda bir hayli fazla öğle arası gidince baya bi sıra bekliyorsun :(

merhabalar . bende diyarbakırda yaşıyorum . ve zelal hanımın takibindeyim . gayet ilgili ve hastalara yaklaşımı güzel olan bi doktor . ve açıklayıcı konuşuyo . ve güven veren bi tavrı var . . diyarbakır bahcecide çalışıyo .

Back
X