G Gokyuzuuuu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.511 Emoji Skoru 375 Puanlar 53 1 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #21 Gercegim .!.: Normal canım daha doğrusu kaplıcaya ve iki ziyarete gittim bide vitamin kullandım kısmet işte rabbim ol dedi oldu benim de amh 0.4 du Allah tüp Bebekge gerek kalmadan nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Kusura bakmazsan canım ziyarete hangi şehirde gittin
Gercegim .!.: Normal canım daha doğrusu kaplıcaya ve iki ziyarete gittim bide vitamin kullandım kısmet işte rabbim ol dedi oldu benim de amh 0.4 du Allah tüp Bebekge gerek kalmadan nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Kusura bakmazsan canım ziyarete hangi şehirde gittin
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.226 Emoji Skoru 961 Puanlar 73 Yaş 35 3 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #22 sinvey .!.: Kusura bakmazsan canım ziyarete hangi şehirde gittin Genişletmek için tıkla... Canım Mardin'de oturuyorum ben pirhattap var bide kaplıcaya gittim Allah ol derse olur yoksa ziyaret bahane ben rüyasını görmüştüm ondan gittim
sinvey .!.: Kusura bakmazsan canım ziyarete hangi şehirde gittin Genişletmek için tıkla... Canım Mardin'de oturuyorum ben pirhattap var bide kaplıcaya gittim Allah ol derse olur yoksa ziyaret bahane ben rüyasını görmüştüm ondan gittim
G Gokyuzuuuu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.511 Emoji Skoru 375 Puanlar 53 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #23 Bende Mardin'de oturuyorum ilk defa duydum orayı evet canım hayırlısi olur İNŞALLAH Gercegim .!.: Canım Mardin'de oturuyorum ben pirhattap var bide kaplıcaya gittim Allah ol derse olur yoksa ziyaret bahane ben rüyasını görmüştüm ondan gittim Genişletmek için tıkla...
Bende Mardin'de oturuyorum ilk defa duydum orayı evet canım hayırlısi olur İNŞALLAH Gercegim .!.: Canım Mardin'de oturuyorum ben pirhattap var bide kaplıcaya gittim Allah ol derse olur yoksa ziyaret bahane ben rüyasını görmüştüm ondan gittim Genişletmek için tıkla...
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.226 Emoji Skoru 961 Puanlar 73 Yaş 35 7 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #24 sinvey .!.: Bende Mardin'de oturuyorum ilk defa duydum orayı evet canım hayırlısi olur İNŞALLAH Genişletmek için tıkla... Mardin'in neresindesin
sinvey .!.: Bende Mardin'de oturuyorum ilk defa duydum orayı evet canım hayırlısi olur İNŞALLAH Genişletmek için tıkla... Mardin'in neresindesin
G Gokyuzuuuu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.511 Emoji Skoru 375 Puanlar 53 7 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #25 Gercegim .!.: Mardin'in neresindesin Genişletmek için tıkla... Kızıltepe
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.226 Emoji Skoru 961 Puanlar 73 Yaş 35 8 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #26 sinvey .!.: Kızıltepe Genişletmek için tıkla... Merkezdeyim bende inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın
sinvey .!.: Kızıltepe Genişletmek için tıkla... Merkezdeyim bende inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın
G Gokyuzuuuu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.511 Emoji Skoru 375 Puanlar 53 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #27 Amin canım inşALLAH Gercegim .!.: Merkezdeyim bende inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın Genişletmek için tıkla...
Amin canım inşALLAH Gercegim .!.: Merkezdeyim bende inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın Genişletmek için tıkla...